| Kamenice home run 06.01.2022 |
![]() |
|||||||
![]() | ||||||||
| Mumlava, Jizera 02.01.2022 |
![]() |
|||||||
![]() | ||||||||
| 3 Čerťáky
| ||||||||
| Vltava 27.08.2021 |
![]() |
|||||||
![]() | ||||||||
| Salza, Hinterwildalpenbach 05.08.2021 |
![]() |
|||||||
| Gimbach, Gail -- 14.06.2019 |
![]() |
|||||||
![]() | ||||||||
| Více ... | ||||||||
|
| |||||||||
| |||||||||
|
.Jo a nevim proc by jste mne meli pernamentne usazovat.
A pokud chce PAVEL na vodu muze jet na mim Wigu jako predni naraznik
Jinak trvalejší oteplení je čím dál tím víc pravděpodobnější, což znamená, že dolní toky jsou téměř jisté (ať žije Sázava) a možná by se dalo i něco hořejšího (teoreticky například Otava, která má stále stav blízko limitu!
No tak uvidíme. Takovou 2+ nebo (3-) v podobě horní Otavy bych si nechal i líbit
. Vše jistí Sázava. Nemáte někdo info o případných problémech s ledy? Nerad bych byl nějakou tou krou sestřelen
!
. Nemám je rád
!
! Já vím, že není tak výživná jako tato, do které přispívají i žabky - fanynky, ale mohli by jste číst obě
!
Já se usazen nějak necítím prostě někdo do tajů moderní techniky internetu pronikl hlouběji než já - co čekáte od strojaře já znám maximálně virtuální rýsovací prkno jinak jsem s počítači takovej kámoš asi jako s mím bratrem
A myslim že to potápka neměla ani v úmyslu, nebo jo? Mylim že ten kdo potřebuje pernamentně usazovat je akorát Fííííííííííík
tak zatim čus.
. A navíc, sehnat náhradní loď snad není problém. Já ti případně mohu půjčit Tomáškovýho nafukovacího Juniora
, nebo když seženeš lidi tak Colorado! Možná ti nabídne pomoc i někdo jiný!
! Jinak bych to viděl tak, že v pátek se dohodnem kam v sobotu (podle stavů).
ale jinek docela pěkná krajinovka.A nějaka ta schůze by opravdu mohla byt.Ta poznámka s limonádou se mi vůbec nelibila
.Jo a doufám že se už konečně pojede nekam na vodu.Zatim čau FFFFFFFFFFFFFFFFííííííííííííííííkkkkkkkkkkkkkkk
. Využití zasílání novinek je jednoduché a spousta členů ho nevyuživá
! Proč myslíš, že ve spoustě případů reaguji několik minut poté, kdy někdo zadá příspěvěk
? Protože pokud máš u svého mobilního operátora zaktivován email, může ti to chodit i na mobil (jako mně). U T-mobile to je ale zpoplatněno jako SMS! U Oskara zdarma a u Eurotelu to bývalo s vkládáním reklam. Současný stav Errortelu nevím
. Jinak Dívčí válku jsem ti zazálohoval z videokazety na DVD. Můžeš se pro ni stavit
.
. Bohužel nemám tak často přístup na net - mé návštěvy nebudou tak časté. Koncem dubna by se to mohlo zlepšit. Budu mít vlastní net
. S Potápkou už jsme velký kámošky
a vypadá to slibně - rozrostem se o další členku
. Adresu už má. TAKŽE se koukej ozvat nebo...
. Jinak všechny zdravím, smajlíci jsou the best!
| |||||||||
| |||||||||
|
|

© Kyblíkáři 2004 - 2025