|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
[
Jirka ]
27.10.2006 - 09:31:18 :: penizky
Jo taky bych to poplatil převodem. Asi bude nejlepší,když nám č. účtu pošlem mailem abys ho tu nevystavoval.
Jirka - Deratizátor.
[
ladis ]
26.10.2006 - 07:43:38
:: penizky
ahoj kamaradi,
muzu to zaplatit prevodem z meho uctu a tak napis tome cislo uctu a ja ti to poslu.
perun
ladis
[
Zmáťa ]
25.10.2006 - 22:15:38
Jasan, za takových 20 let by bylo na nějakou tu lodičku

. Teda pokud by mi mé plány inflace nezhatila
Jinak nejsem přítelem nějakých dlouhých výpočtů s pěti neznámejma, za které pak náhodně něco dosadíme, takže navrhuji:
1. Základ je 100 Kč/rok (cca 5 točenejch piv/rok)
2. Platit může každý člen, starší 16 let (to je tuším zákoná hranice pro možnost oficiálního vydělávání si peněz)
3. Pokud je to pro někoho (ze studentů) příliš mnoho peněz, nechť zaplatí míň, dle uvážení
4. Pokud se náhodou stane, a budu v plusu, dohodneme nějaké utracení přebytku (např. cena pro nejvýkonějšího "deratizátora" roku
Dále k momentálnímu stavu našich financí:
platíme již druhý rok, takže abychom to nějak dohnali, tak to máme 2 splátky. První dejme tomu teď, druhá v lednu. Kdo chce, může najednou. Jirka se stal členem až nyní, takže se ho týká splátka 1. Lidi, kteří s námi víceméně nejezdí nebudeme řešit. Nicméně pokud se někdo z nich cítí být plnohodnotným členem, který má pouze "lehkou" pauzu, jeho příspěvek uvítáme.
Perun
[
D/\/\/ ]
25.10.2006 - 18:58:05
Já sám sem s tim začal, protože vim, že Tomas do toho ty prachy dal ale neměl vůbec chuť to řešit. Nevim jestli čekal až se to nahromadí za pár let a opravdu to bude balík, kterej se každej bude ošívat dát. (???)
[
Jirka ]
25.10.2006 - 14:45:57 :: stovka
pokud to nebudou tisíce. tak to propočítejte, samozřejmě čím více,tím lépe. A kdyby to byla nějaká rána,tak holt někde zdarma.
[
D/\/\/ ]
25.10.2006 - 14:03:07
Takže jste se pověřili sestavit seznam lidí, který budou platit a taky od nich ty prachy vybrat. Se mnou samosebou počítejte taky. A do budoucna myslim, že by bylo docela fajn, kdyby všichni platiči věděli předem, že se po nich bude něco chtít a ne to pak vymáhat zpětně (jako doteď). Jinak díky Jirko, že se k nám přidáš.
Protože ta stovka na osobu na rok je jen při dvanácti lidech - a sežene se dvanáct ??? : )
[
Jirka ]
25.10.2006 - 11:46:07 :: re:krysička
O to se postarají jiní, Já ani nevím proč jsem tam žuchnul,protože to bylo až po doskoku a chtěl jsem tam počka na jednu kočinu co jela s náma a vystupovala už na jezu před tím, no a najednou jsem tam byl. Pak už jen hnus a velká kláda nade mnou. Víc,ale viděl Fík a Marek, tak ať se vyjádří.
[
Zmáťa ]
25.10.2006 - 11:11:54
:: krysička
Taky bys mohl něco o té výpravě napsat a poslat mi to ke zveřejnění
Perun
[
Jirka ]
25.10.2006 - 10:53:01 :: web.
Jo já jsem taky pro placenej.mě ta 100 nesloží.
A jinak moje slavná krysa je i z vtipným komentářem na Hydru...
Ach jo. A budu mít i další fotky.
[
Lucka ]
24.10.2006 - 21:50:36
:: placeni
jsem taky pro placeni - rozhodne by to Tomas nemel calopvat sám!

. Jo jinac o vikendu jedem do kadane - ja kajman ladis a lukas. bohuzel mame teda uz plny auticko ale byli bysme radi ked byste přijeli taky tak sežente nějakou "formuli" a přivalte taky!

bude to stát za to
[
kajman ]
24.10.2006 - 21:45:59 :: placení
no ja do toho nechci kecat ale 100kc je asi 8kc na mesic a to jsou 3 SMS, zprav tady jenom diskuzi napisem daleko vic. takze hlasuju pro placenej
[
Zmáťa ]
24.10.2006 - 18:48:50
:: re: peníze až na 1. místě
Ano, hlasuji pro placený, neb mě to stojí míň času, nervů, ....
Obzvláště pak nyní, kdy se konečně na banánu naučili zajistit MySQLi bez nutnosti použití virtuálního serveru
Perun
[
D/\/\/ ]
24.10.2006 - 18:40:46 :: peníze až na 1. místě
Ahoj, jelikož jsem Tomáše už několikrát popichoval, ale bez efektu, tak tuhle ožehavou diskusi asi budu muset rozvířit sám. Někdá před rokem a půl (+-) Tomáš přesunul web z free pipni.cz na placený server s kvalitní podporou banan.cz. Jelikož pozornému čtenáři neuniklo, že |placený| tak T zaplatil a po roce ještě jednou prodloužil. Toho času ho tedy provoz našeho webu stál cca 2400Kč. (Přesně to nevím, ale je to reálné číslo se kterým se bude dobře počítat. Každopádně mám pocit, že je to o nějakou stovku víc.) Takže se vyloupnul nebezpečný problém a ožehavé téma. Kdo všechno se bude podílet na chodu stránek ? Moc nerad bych totiž obvolával nějaké kamarády a chtěl po nic peníze, protože lehkou matematikou i kdyby nás bylo 12 poplatníků už by to za ty dva roky bylo 200Kč/Osoba !!! Rád bych vyvolal bouřlivou a pokud možno emocionální diskusi na téma kdo přispěje a kdo ne? Za stávající situaci rozhodně přispěju, ale nerad bych se na to skládal sám s Tomášem... Osobně bylo by mi trapně jít třeba za Peem a chtít po něm prachy za náš web, kde i přesto je a vždycky bude uvedenej jako člen. Takže se ptám - chceme web, kterej nepadá a má 99% dostupnost a jsme ochotni si za něj (ve 12 lidech - předem obeznámených) platit 100Kč/rok Nebo se spokojíme s nekvalitním občas dostupným webem zadarmo. Vím, že T. hlasuje pro placený banan.cz, já sám (vim, že mě zato Tom bude nenávidět, protože nejhůře to odnese on!)jsem pro neplacený hosting. Dan
[
Jirka ]
24.10.2006 - 09:17:10
:: krysa
No samozřejmě se dalo čekat,že se to tu objeví. To jsem byl Já a zaplaval jsem na Grébovce. Ale až po doskoku ve vývařišti jsem se přetlačoval s kládou a hromadou odpadků. Proč jsem se prásknul? to taky nevím,akorát vím,že nemám takovou sílu abych zvednul sebe i větev zdatného průměru. Ani bych se to nesnažil utajit,on by to na mě někdo vyzvonil. Rád bych viděl ty fotky a samozřejmě až se sejdem,tak to zapijem,něco donesu. Kúru jsem nepodstoupil,ale mám antibiotika,včera jsem pádloval ve křesle u zubaře a jsem téměř blbej.už mám jen jednu 8.
Tak se mějte a kdo umí ten umí.
[
ladis ]
24.10.2006 - 08:27:18
:: 2 lucka
Ahojka Lucko,
hele jedem na tu vodu????   ??

jedu na 100%
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|