|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
D/\/\/ ]
08.06.2009 - 12:31:49 :: profík
Myslim, že nasednout na vodu jako kajakář a vysednout jako singlíř je značně profesionální kousek :-))
[
Jira ]
08.06.2009 - 11:24:31
:: to D und M
Tak Já to smahnu ještě jednou a pak se poperte. A to nebyla kritika na Kamču, spíš pochvala Helči a hlavně i Já tam na fotkách vypadám jako profík a to jsem to tam jen tak šudlal.
[
Mudra ]
08.06.2009 - 10:25:45 :: fotky
Neni se co divit - Kamča měla můj foťák tak potřetí v životě a ani jinak nefotí... Ve čtvrtek pojedem na kanál - hoď to k Márovi a von mi to (doufam) vezme - já to pak klidně hodim někam na rapidshare na dva nebo tři kusy :-)
[
D/\/\/ ]
08.06.2009 - 09:20:07 :: fotky
Nejsem si ce Mudroň ale mam o ně taky zájem... Asi to vysmahni a jestli to neni problém, tak to hod k Márovi. Určo se v týdnu pojede na kanálek, tak se toho Mudra ujme, nebo já... :) Akorát to nakopírujte Márovi do PC, aby si to ten kdo neuzme CD mohl taky vzít.
[
Jirka ]
08.06.2009 - 08:54:15
:: 2Mudra
Zdarec Mudroni,
tak mám od Helči fotky z Albánie a z Trnávky. Musím říct, že z tý Trnávky jsou lepší než ty tvoje. Holt dobrej fotograf udělá i z blbýho pádlera akční jedničku.

Má to 400MB a blbě se to kouskuje. A úschovna má 100MB, že? tak jak to uděláme? Jirka
[
D/\/\/ ]
06.06.2009 - 20:31:17 :: virtual dub
No to je super prográmek, pamatuju si ho z dob pentií II, kdy neomylně působil nejrůznější pády systému a mých několik pokusů tenhle prográmek použít neomylně skončilo zavrhnutím. Každopádně si myslim, že neni potřeba konverze ale stačí vhodně nastavit to studio, kterym jsi to stříhal a udělat export, protože používá stejné kodeky (alespoň Adobe Premiere to zvládalo). Je pravda, že v AP, to nebylo moc intuitivní a dalo mi to chvíli práce než sem se v tom zorientoval.
[
Mudra ]
06.06.2009 - 16:23:43
:: RE: Video Itoška
A co takhle to zkomprimovat?

10 minut v DVD rozlišení bude v XVidu tak 150 mega a kvalita bude 4násobná... (a nebo necháš rozlišení 320x240 a bude to 5krát menší :-)). Stáhni si XVid kodek (ačkoliv nevěřim že bys ho neměl = poslední dobou neviděl film na kompu :-)) a program Virtual Dub - až se někdy uvidíme, tak ti můžu dát quick intro, i přes trochu neintuitivity je to skvělej program se spoustou možností
[
Pája ]
05.06.2009 - 17:16:25
:: video Itoška
Njn jenže webová verze videa má sice v mpgu cca 250 Mb, ale má taky jen 10 min, v avičku jak jste to po mě s Danem chtěli by to mělo 2,5 Gb no kvalita obrazu je hold něčím vykoupena.......Originál DVD má něco přes 20min

tak ho třeba dotlačím k Danovi
a co se nového loga týče a návrhu stránek tak je to pěkný tak sem s tím
[
Mudra ]
04.06.2009 - 22:14:26
:: Video
Ahoj,
docela bych se mrknul na video v Itošky, ale vzhledem k tomu, že doma zřejmě nemáte nejrychlejší upload, trvalo by to přes 2 hodiny, což určo nebude problém jenom pro mě - nechceš to seknout po 10 minutách a nahrát na youtube? Vzhledem k nevalný kvalitě .mpg to vyjde kvalitou tak nastejno a nebude nikdo muset čekat ani ti zatěžovat linku... nebo aspoň rapidshare nebo něco - upload si vytrpíš ty jednou a ostatní se na to podívají v pohodě
[
Zmáťa ]
04.06.2009 - 00:31:55 :: Itálie
Tak jsem přidal fotky a video z Itálie.
Snad časem dopíšeme i ten článek.
Perun s váma
[
2MudraZmata ]
03.06.2009 - 22:59:56 :: Re
2Zmáťa: Možná vyhodim jednoho Pavlika, protože je tam dvakrát, -myslel jsem že to je Luki a při podrobnějšim průzkumu jsem zjistil, že to je Palvik... takže by se mohlo uvolni místo po Cruxovi nebo po ZGčku ;)
2Mudra: Že bych měl čas a chuť programovat se nedá říct, tahle galerka má asi deset skinů ten default je holt default, ale jsou tam i lepší (věc názoru). Každopádně mi přijde zbytečně převychytávkovaná což by znamenalo více času tráveného s počítačem, tloustnutí civilizační choroby, odtržení od reality a více se přiblížení defaultnímu uživateli facebook a podobnejch soušl sítí.
[
Zmáťa ]
03.06.2009 - 22:43:51
:: re: stránky
Když pominu to, že se mi víc líbí staré logo a co hůř, pominu i to, že tím zmizí moje fotka

, nezbývá než konstatovat, že to je relativně v pohodě.
Mudro, pokud chceš, můžeš zkusit udělat něco lepšího. Aktivisti u nás mají zelenou
Tak Vesna s váma
[
Mudra ]
03.06.2009 - 22:26:45
:: stránky
Ahoj,
hezký zakomponování loga

, jsem pro druhej návrh stránek.
U fotogalerie nevim - mám takovej nevyhraněnej postoj. Stávající stav mi neva, ten novej systém taky ne (i když neni nijak extra přehlednej ani hezkej - neni nějaký lepší řešení?)
[
D/\/\/ ]
03.06.2009 - 17:11:19
:: stránky, logo, galerie atd.
Trochu jsem se nudil a tak jsem zpracoval logo z triček, doufam, že mě nikdo nebude bít.
Za druhé logo jsem zakomponoval do stránek a než změním obrázky tak se můžete vyjádřit - Tome promiň tvoje fotka musela pryč, ale moje taky, tak sme si kvit.
Za třetí Zprovoznil jsem na svém webu (celkem zbytečně nabobtnalou) fotogalerii, kde ale lze obrázky komentovat, popisovat a pěkně třídit. Sem tam nějakej popisek by se v galerii hodil(?) Přišlo mi zbytečný psát nějaký vlastní řešení, dkyž už jich spousta existuje. Jen ochutnat. Tzn otázka zní kdo by rád funkčnější fotogalerii (?)
A konečně za čtvrté navštivte
galerii s logem a jeho zakomponováním do stránek zejména album Loga.
[
Zmáťa ]
03.06.2009 - 16:20:29
:: Úpravy na webu
Tak jsem v pauze mezi jednáním a jednáním opravil zálohování článků při změně a upravil jsem navigaci v diskusi pomocí zadání čísla stránky. pokud ještě někdo víte o nějaké další chybě, dejte vědět a já si to dám do plánu na další pětiletku
Perun s váma
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|