Poslední akce

Kamenice
home run

06.01.2022
Mumlava, Jizera

02.01.2022
Vltava

27.08.2021
Salza, Hinterwildalpenbach

05.08.2021
Gimbach, Gail
--

14.06.2019
Více ...

V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466

[ Martin ] 16.12.2009 - 17:38:32 :: krysa
Tak předání v sobotu nakonec proběhlo za valké účasti předávajícího (to jako já), přebírajícího (to jsem byl taky já) a Petra. Sníh padal, voda tekla jen trochu a dali jsme řeku, o které jsem ještě v pátek ráno nevěděl, že existuje. Více na
http://picasaweb.google.cz/petr.chary/RekaKampATAZmrzlyRuce?feat=email#

[ D/\/\/ ] 16.12.2009 - 15:59:27 :: když neteče voda
ale padá sníh, tak co...

[ Mudra ] 16.12.2009 - 12:32:58 :: unterzeichnet
Teda tady se to zvrhlo...

[ Zmáťa ] 15.12.2009 - 17:34:40 :: Tak ňák fše
Odajkživa píšu velice spisovně.
Zatím jsme nepodepsal.
Google znám
Jsem spíš pádlista než elektrárník. Elektrárny bych zavedl jaderný a všechny vodní zrušil
Nemám rád Klause, ani Santu, ani Jéžu.
Už se těším na Kračuna
Nezapomeňte se při něm napít.
Tak Perun a ostatní slovanští bozi s váma

[ Pája ] 14.12.2009 - 23:58:16 :: příroda versus obchod
Nj já vždy věděl, že ekonomická vidina společnosti pokryteckého pana Klause a jemu podobných spasí svět, stejně jako smýšlení nadnárodních společností a jejich managmentu , kterým je narůstání cifer na bankovním účtu smyslnějším počinem než odkaz budoucím generacím! My a po nás potopa!........

[ D/\/\/ ] 14.12.2009 - 20:48:30 :: zmáťo ...
Jasne, všichni víme, že Zmáťa je intelignetní člověk (navzdory hrubce ve slově vidět) s patologickou snahou demonstrovat svoji nechuť k jiným kulturám a to i prostřednictvím internetové diskuse a dávno to už podepsal... Fík je hyperaktivka (ale to neni na závadu ) protože každý z nás minimálně jednu dvě tři nebo víc podobných petic podepsal a tak je jeho adresa vedená v databázi kam se rádo sáhne pro odeslání podobných mailů (nic proti tomu nemám). Bohužel dokud společnost (a tim nemyslim nikoho z vás) bude natolik konzumní a nevyspělá, že se sotva zvedne z gauče aby zanadávala na poslední výsledek fotbalu místního FC nekopnem si a večer si pustí nekonečnej seriál s dějem zacyklenym do nekonečné smyčky, nebude líp. Protože prostřednictvím hlasů takových nám pak vládnou lidi který neobstáli ve svém oboru ani by neobstáli v žádném jiném. Navzdory tomu v nich však stádo vidí autoritu (asi protože jsou často vidět v televizi - např. neúspěšný ekonom snažící se prosadit v oboru antiekologie Václav Klaus) a tak těm kteří vubec nevědi která bije, snadno taková figurka vnutí názor jakej zrovna potřebuje a co je proti tomu potom 9tis. podpisů. Dokud lidem nehoří židle pod zadkem, tak se nezajímaj co se děje okolo a proto to tak dopadá. Takže dík lidem kteří se zajímaj a podobný petice organizujou a nezbývá než (...) Dan.

[ Pája ] 14.12.2009 - 20:14:39 :: petice
Zdarec, petice mi přišla na e-mail, samo jsem ji podepsal tak uvidíme zda to k něčemu bude.

[ Tomáš ] 14.12.2009 - 19:50:36
jo jináč už jsem ji podepsal

[ Tomáš ] 14.12.2009 - 19:50:03 :: petice
Zmáťo dnes existujou na webu i slovníky třeba na Googlu když si to tam zadáš tak ti to celý přeloží... a je to pro dobrou věc ne. Nebo se z tebe stává pan elektrárník spíš než pádlista?

[ Zmáťa ] 14.12.2009 - 19:36:50 :: Jazyk divného kmene
Ta petice je psána jazykem kmene, kterému nerozumím, a tak to nemohu vyplnit. Ani nevím, co bych do které kolonky napsal Až se soudruzi z východogermánských kmenů začnou zabývat překladem do rozumných jazyků, tak to možná bude moct podepsat víc lidí Mimochodem, ta Salza už moc přírodní není. Vyděl jsem tam i nějakou tu přehrádku
Tak Perun s vámi a dotlačte nějakej překlad a návod jak vyplnit

[ Fik ] 14.12.2009 - 16:53:24 :: !!!Důležité!!!
Ahoj, přeposílám petici iniciovanou klubem webu www.kajak.at, a to za uzákonění ochrany a zachování posledních přírodních řek Rakouska (Koppentraun, Lech, Ötz, Salza…). Jde o to, že i v důsledku energetické krize se jedná o masivní výstavbě stovek nových vodních elektráren s výhledem až do roku 2020, což by znamenalo konec přírodního rázu těchto řek a nejspíš i konec možnosti vodní turistiky na těchto řekách. Doposud petici podepsalo ca 9000 osob, ale to pořád nestačí, proto se pro pomoc obrací i na obdobně smýšlející osoby v zahraničí. Znění petice, výčet dotčených řek a online podpis do petice: http://www.fluesse-voller-leben.at/de/menu52/petitionen2 Pošlete prosím tuto prosbu dále, díky Tato akce končí 31.12.2009

[ kajman ] 11.12.2009 - 02:16:08
hele to asi ne- pristat z 22 metru na plocho nebo na hubu je nic moc. Me to zakopalo tak hluboko, ze me z toho boleli usi a kamos si dal pres 20 sekund downtime

[ Tomáš ] 10.12.2009 - 20:13:31 :: kajman
no jestli to tak pujde dál tak si to asi příště dá Suton na vodním skůtru nebo nevim...

[ Kajman ] 09.12.2009 - 03:29:23
Kluci to vcera vyslali na topo duu/ srandovni video http://www.youtube.com/user/TheAdrenalineRush#p/u/6/hOukY6-gh8M

[ kajman ] 09.12.2009 - 02:50:18 :: skola
no ja nevim, ja si nestezuju. Mne je dobre... Od ted to vidim na rok studia a rok padlovani a pak jen samy padlovani a az to nepujde tak si asi najdu nejekej real job

1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
Vyska 249

[Tento obrázek uvidíte ještě 20 minut a znovu za 11 dní a 2 hodin.] Paddler : Dan / Photo : Lucka / Location : Trisuli, Teen Devi /
| úvod | něco o nás | užitečné odkazy | diskuse | co bylo | co bude | | nepřihlášen | přihlásit se

© Kyblíkáři   2004 - 2026