|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Lucka ]
19.05.2010 - 19:33:42
:: Grílek bude...
Ahojte děcka, protože voda poteče jen 5 hodin, bude dost volného času na alternativní doprovodné aktivity. S Danem zajistíme gril a uhlí, tak si připravte něco dobrého ať na nás pak hladově nekoukáte. Máte-li někdo možnost, vezměte prosím plachtu, Dan ji zapomněl doma. A než se grílek rozjede můžem si tradičně zahrát třeba petanque...co Jirko? Tak se na Vás na všechny těším a uvidíme se v pátek večer. L
[
Mudra ]
19.05.2010 - 14:24:23 :: Trnávka
Jirko, ozvi se Márovi, má ještě jedno místo v autě :-)
[
Pája ]
17.05.2010 - 16:49:59
:: Trnávka
Zdarec, za Boleslav jedeme už v pátek po práci, co se Dana týče tak pojede nonstop z rajchu taky už v pátek a samo jedeme na celý víkend

A předpokládám, že když tam Mára bude mít raptory na test tak má dopravu taky vyřešenou tak se Jiří popř dohodni s ním...Perun
[
Jirka ]
17.05.2010 - 13:13:16 :: to Mudra a Trnávka
Ahoj,
si piš, že se těším. Jako malej harant na Vánoce.
No, Já jedu sám, neboť Helča má oddílové závody na Sázavě. Jel bych už v Pátek a do Neděle. Jen je problém s autem. Naši mi ho vrátí asi až po víkendu, jen co jim dorazí nové.
J.
[
Mudra ]
17.05.2010 - 11:32:21 :: Trnávka
Tak kluci,
určitě se těšíte jak malý děti, že, tak si pojďme zkrátit chvíli tím, že se dohodneme, jak tam pojedem...
1) Pojedem v sobotu ráno nebo už v pátek večer?
2) pojedem na oba dni? Tady předpokládam jasný ano :-)
3) Pojede někdo z Prahy? (Dane, Jirko)
4) Jak je na tom Šíša a Mára? (Dane)
[
Pája ]
13.05.2010 - 23:17:48
:: víkend
Zdarec Jiří, pokud mám správné informace tak Dan, Lucka a slimáci se chystají na Orlici, no a já se teď šetřím abych mohl příští víkend otestovat Raptora..... dnes jsem byl u Máry a vyděl jsem tam jeden nový kousek už v plné výbavě a moc se mi to líbí
[
Jirka ]
13.05.2010 - 11:17:26
:: víkend
Ahoj pádleři,
co kdo plánuje na víkend? Dle předpovědi má hodně pršet, zejména v Jižních Čechách, takže by mohla pustit Vodňanská Blanice, Černá, Malše a další. 40mm srážek denně je hodně.
Perun
[
Jirka ]
12.05.2010 - 22:28:36
:: Trnávka, Raptor, Trója
na Trnávku se těším, už za týden, hurá. No neměl jsem čas Raptora pojezdit, páč jak možná víte, Troju nám pěkně zk....
Voda teče od 8. a hned jsou tréninky. Ikdyž jsme se ptali jestli můžeme jezdit a řekli, že v poho, tak Máru s Martinem pak vyfakovali. Takže asi rannímu kanálkování je konec. Raptora snad potrápíme na Trnávce. Jo na potoky si umím představit. Moc se mi líbí.
Tak zatím. Perun
[
Terka ]
12.05.2010 - 21:28:21
Nazdar Kyblíkáři! Hezky jsem se začetla do článku z Balkánu. Mně ta Bosna nakonec padá, ale má to i svou světlou stránku - budu moc jet na Trnávku

Jiříku, k tomu raptoru - dnes jsem měla tu čest si ho zkusit v Troji. Musím říct, že to nuda rozhodně nebyla. Ať už to bylo přejezdy do vracáků, serfováním, boofy atd, což sis taky učitě vydatně zkoušel. I když tebe, zvyklého z kingpina, vytrhne z nudy asi jen pořádný válec?

Zkus si raptora ještě jednou, třeba na té Trnávce, a tentokrát si polaď sezení.
Za sebe říkám, že je to bomba. I přes to, že je na mě poněkud předimenzovaná, poslouchala na slovo. Na raptorovi bych se asi nebála ani na klikaté potoky.
A k té levné pěnové sedačce - mému zadku bez tlumících a izolačních tukových vrstev plně vyhovuje

Tak ahoj na Trnávce, moc se na vás těším!
[
Pája ]
12.05.2010 - 20:59:14
:: jarní pádlování a neb rakouská itoška
njn se nám to nějak letos nevyvedlo, nejvíc by o tom asi povyprávěli Martinovi záda a můj lehce vykloubený palec no každý rok hold nemůže být prosluněné počasí a ideální stavy

tak snad to bude příště lepší......Perun.....
[
Jirka ]
12.05.2010 - 12:23:42
:: 2 Kajman
Jo, jo máš pravdu, chce to poštelovat opěrku, pak to bude o.k. Ale ty boční budu stějně muset vypodložit.
Ale řekni, když porovnáš sezení ve Špuntu třeba s Pyrahnou, je v tom rozdíl. Velké + je materiál, to má Železňák dobrý. A teď ta akční cena je super. Už přemýšlím nad barvou svého Raptora, uvidíme.

Tak se mějte pádleři.
[
Tomas ]
12.05.2010 - 11:29:39
:: kajman
ne tam ma byt tenhle smail
[
Tomas ]
12.05.2010 - 11:29:02
:: kajman
tyjooo, moc pekný stavy no v Itošce....
[
kajman ]
11.05.2010 - 23:03:58
new update na jakubsedivy.blogspot,com
jinak k raptoru, Syncro 6 je mi neprijde moc jako standard/ cely se to zatracene hjebe a to ted jezdim na tom nejnovejsim a nejvetsim Burnu. Jinak Jiro, mozna by pomohlosi posunout operku na nohy ne? Pak nemusis dotahovat racny. Jinak hej, taky jsme na nem jezdil a vypadavat jsme nevypadaval:) Zalezi asi na preferencich. Take care
see ya soon
[
Jirka ]
10.05.2010 - 11:47:00
:: Raptor
Heč, Já už jsem na Raptoru jel a jsem mile překvapenej. První velké + je váha. je skoro stejně tžká jako rodeovka. Druhé + je bezva točivá naplocho. jen jsem nestihl odzkoušet hrany a rychlé přejezdy. Projet Tróju na Raptoru je nuda, vše to přeskáče, nikde Vás to nepodrží. Jedině když jsem nacouval do šikné rolky uprostřed kanálu, tak mě to sešrotovalo. A tady se dostávám k velkému -. Je to klasika Železňák. Sezení, zapomeňte na něco jako Syncro 6. Podobné jako ve Špuntu,pěna pod zadkem, boční opěrky malé, takže pro úzkoprdelníky jako já je problém s vypadáváním při eskymování, což se nakonec povedlo a při eskymování a snaze se vytánout z válce jsem nakonec udělal z Raptora Titanic. A ráčny byli na doraz a měl jsem tam vůli cca 10 cm. Pokud si ho koupím, budu muset sezení předělat. Doufám, že ho budeme mít na Trnávce. Jank si myslím, že je to fakt bomba.
Tak si užijte Itošku.
Perun Jíra
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|