|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Tomáš ]
16.06.2010 - 11:09:57
tak už je ze mně pan Truhlář....
[
kajman ]
15.06.2010 - 23:35:19
v p[ohode, napsal jsem na jedne z vetsich prehrad aby bylo jasny, ze se nemysli ze je to pod jezem jako treba trooja. Jinak diky
[
Mudra ]
14.06.2010 - 11:13:44 :: 2 kajman
Jenom drobná faktická oprava pro tvůj článek - Trnávka není ani zdaleka jednou z největších přehrad u nás (kanál trnávka totiž není pod přehradou Želivka (Švihov), ale Trnávka)... Ale jinak good článek :-)
[
Lucka ]
12.06.2010 - 14:42:52
Zdar Kajmane, jsem ráda, že se ti fotečky líběj.

Kredity mi můžeš zapsat do indexu, až se v září sejdeme v Brně.
[
kajman ]
11.06.2010 - 22:32:40
ahoj, novy post na jakubsedivy.blogspot.com. Kdo jste delali fotky z trnavky? Rad bych vam dal kredity. Dikes
[
Zdeněk ]
11.06.2010 - 15:40:11 :: na vodu na týden
Zdar lidi. Nevíte o někom, kdo pojede v červenci-srpnu na 7-10dní ven a měl by místo? Chtěl bych někam do Rakous nebo Itálie s playboatem na WWIV(). Dík za info. Zdeněk, zdenek.benda.hk@seznam.cz
[
Jirka ]
08.06.2010 - 22:46:49
:: to Pája
Bohužel vím o čem mluvíš Pájo. Dokud jsem byl v horách, byl jsem v poho. Ale po překročení hranic si na mě alergie počkala. A to žeru zobání od Února+ injekce.
To sezení a opěrky jsem právě kritizoval, sedíš tam jak na verpánku a opěrky nemají moc místa na posuv. Dal jsem to na max. a uvidím jak se to bude chovat.

A eskymák s pádlem lehčí než na rodeovce, bez ještě nevím.
Tak perun J.
P.S. s tím kondomem to nevím, mě jsou všechny velké
[
Tomáš ]
08.06.2010 - 09:54:13
:: víkend
No já dal ještě s Martinem akorád ve čtvrtek kamendu a celý víkend jsem uplně báječně proflákal vodními hrátky nebo u sekačky....
[
Pája ]
07.06.2010 - 21:33:38
:: víkend
tak to jste na tom byli o poznání lépe než já. Celý víkend jsem se trápil s alergii ale dnes už mám pilule tak to do sebe sypu po hrstech a je mi fain, nalítal jsem dnes svých 15km na bruslích a ani jsem nekejch

No jsem zvědav Jirko jak ti půjde poštelovat páč mi ty drážky na steheních opěrkách profrézované do obloučku nepřijdou jako domyšlený nápad, když vlastně potřebuju posouvat nahoru a dolu. No a tak jsem je musel komplet převrtat a teď sedí jak kondom

Jen mi to vysoké sezení dost znepříjemňuje zvedání bez pádla, pina dávám na pohodu i habiťoura, ale tuhle mrchu ne..... Tak Perun
[
Jirka ]
07.06.2010 - 19:36:51
:: víkend, lodička
Zdárec pádleři,
tak dali jste něco o víkendu? Vody dost a super póčo. My jsme dali lyžovačku na Hintertuxu a pak krásný kletersteig. A dnes jsem si u Máry vyzvedl limetkovýho Raptora. Tak snad ho brzy poškrábu na nějaké říčce.
Perun J.
[
Pája ]
04.06.2010 - 13:50:58 :: ještě raz
a taky tady co by nás mohlo zajímat: http://slalom.cz/slc61-konkretni-stavebni-prace
[
Pája ]
04.06.2010 - 13:45:19 :: Vrbné
Vrbné letos v srpnu opravdu neklapne páč jak řákal Jirka tak se areál bude modernizovat... více zde: http://slalom.cz/slc51-co-je-projekt-revitalizace
[
Pája ]
03.06.2010 - 11:20:25 :: Rakousko - lezení
Nona tuhle srandu zatím nemám vybavenía a na víkend už mám program, a stou vodou je to škoda ..... ale to se nedá nic dělat tak snad bude ještě příležitost.......
[
Jirka ]
03.06.2010 - 09:33:12 :: voda, práce a víkend....
Ahoj,
padá to fakt rychle, taže Smědou nestihnem. Vydrží Doubrava, ale ta je daleko. Na Jizeru s Mumlavkou bych hodil asi bobek, protože máme domluvenou prohlídku domečku v Berouně. Obětoval bych to jen kvůli nějaké nové čárce.
Pohovor byl super, konečně byl v agentuře človíček, který rozumí technice. Bohužel firma dnes změnila strategii a asi vemou někoho zevnitř. Jinak by to byla bomba, letecké motory Rolls Roys a práce po celém světě.
Co Pájo děláš o víkendu? Studuji počasí a asi bychom dali nějaký kletersteig v Rakousku. Co ty na to?
[
Pája ]
03.06.2010 - 06:20:13
:: voda
zdarec ke klesající tendenci řek to vidím že budem rádi za mumlavu s jizerou........ a kdo ví zda li vůbec....... a držím palce na tom pohovoru
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|