[
Pája ]
30.08.2010 - 21:24:33
:: čerťáky, rakousko, mail
Musím se přiklonit k Tomášovi, jednoznačně letos nejlepší voda a hlavně v pátek kdy valilo 22kýblů. Jinak Jiříku krysa žádná, ale na jednu jsem měl solidně zaděláno pod oknem, kde mě odrážející se voda sestřelila jak školáka a proud mi z jedné ruky vyrval pádlo a zvednout se mi podařilo těsně nad tou lagunkou kde na sebe čekáme a to mi ještě docela pomohl šutr přes který jsem přelít no docela veselá jízda

Jinak Šíša konečně dal schody, lajna mu sice úplně nevyšla, ale jel bez ztráty květinky ..... jen tak dál hochu

Jo a škvíru dal jen Tomáš S. No Zmáťo a srovnávat čerty s Vavřinečákem mi přijde docela zcestný, páč na čertech máš aspoň kam uhnout

a navíc na čerťáky se zas tak moc lidí nepouští a vršek taky zas tak hroznej nebyl. Hold se tam musí máknout jinak je jasný, že tě nějaký autobus srazí

Jo a nemluv to na nás řečí neznámého kmene, které většina z nás nerozumí..... a pro po jak jste doma, že bych se stavil na kus řeči...... tak Perun a za rok zase a doufám, že vyjdou ty plány co jsme rozebírali u té nehorázné žranice ve Včelné
[
Zmáťa ]
30.08.2010 - 15:05:56
:: Mail
Už to fungus

Můj poskytovatel internetu se rozhodl zrušit SMTP server, tak jsem si nastavil svůj, odesílající přímo do světa
Jsem prostě dobrej
Tak perun s váma
[
Tomas ]
30.08.2010 - 14:51:12
Zmáťo čerťáky je uplně nejlepší voda v tomhle období, jak to mužeš vubec říct...
[
Zmáťa ]
30.08.2010 - 14:01:12
:: Čerťáka + Podzimní Rakousko
Na Čerťákách je to horší než na Vavřinečáku, a to je co říct.
Jak to vidíte s tím Rakouskem? Už bych se taky rád někde svezl
[
Jirka ]
30.08.2010 - 12:09:10
:: Čerťáky
Zdar borci,
jak dopadly Čerťáky? urodila se nějaká kryska? A co škvíra?
Jsem rád, že jsem mohl jet alespoň v Pátek.
Perun J.
[
D/\/\/ ]
25.08.2010 - 20:40:29
:: 2zmata
No dobře, svatbička je zčástiu přijatelná omluvenka, ale zdá se mi, že tu vodu stejně poslední dobou nějak zanedbáváš
[
Pája ]
25.08.2010 - 12:38:17
:: Odjezd na čerťáky
zdarec zítra sraz u elny a odjezd do praglu v 16:00 +-
[
Pája ]
25.08.2010 - 07:59:03
:: čerty
Zmátlíci jsou na svatbě Katčiny sestry..... tak proto nejede. Ale to probíjení mezi rafty byl další argument pro ktarý by asi stejně nejel víď Tome

tak Perun a črtům zdar.....už se nemůžu dočkat
[
Dan ]
24.08.2010 - 19:52:40
:: Krumlov
Děcka kdo nejede letos na čerty (Zmáťo... imho raftů je tam fakt minimum ???!) přijde o poslední možnost vidět jez na Jelení lávce tak, jak si ho pamatujem z dětství ! čtěte tady :
http:// cestovani.idnes.cz/ POZN.: přibližně ze středu odkazu je nutné po zadání do prohlížeče odmazat znaky %20
[
Pája ]
24.08.2010 - 08:57:41
:: poslední foto
čeče měl si něco zeleného mázlého na čočce
[
Pája ]
23.08.2010 - 21:48:45
:: příznaky
jestli ono to taky nebude třeba jen SSBCH ze škvíry

mám taky pokaždé pocity když kouknu na fotky nebo videa z téhle části Vltavy tak Perun
[
Lucka ]
23.08.2010 - 19:17:27
:: Fotky Vrbný
Fotečky jsou moc pěkný. Nevim čim jsem si to zasloužila, ale jsem ráda že jich mám tolik. Konečně nějaký akční na Facebook