|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Roman ]
12.10.2010 - 21:34:50
:: schody

ježiš tak zamnou nemáš jezdit, nejsem creekař abych uháněl jak na závodech,ja si tu vodu hezky něžně hladim
[
Pája ]
12.10.2010 - 20:24:09
:: schody
Tak to si dovolím protestovat na videu jedu schody hezky v pohodě hned za Márou Romanem hezky vpravo tu divočinu tam předvádí ano - Mudra a Vráťa ten tam padnul jak šraňky, mimo to eskymuje na papírně a vylehává v okně to sis všimnul dobře..... to je tak když mají dva lidi stejnou barvu lodě a pokud se ti i tak zdá, že mám laxní nájezd na skoku na schodech tak proto, že jsem jel za brzdou Romanem

..... pokud nevěříš tak se na to video podívej hezky znova a pořádně

Tak Perun s Váma
jo omluva předem přijata
[
D/\/\/ ]
12.10.2010 - 20:14:36 :: Padleris solaris
... nechci malovat čerta na zeď, nedej bože třeba mráček s kapičkama vespod na políčko neděle, ale páni počasáři to vidí jinak... no nevim, už se mi taky tak moc nechce ;) Ale ten čtvrtek platí. Co slimácí ? Ladis ? Zmáťa ? protáhnout kosti na volej zato s minimální investicí času obětovaného přepravě.
[
jirka ]
12.10.2010 - 18:22:32 :: to: pája,
jo, taky to chválím a jsou tam krásně vidět pár hezkých chvil. Slimákovo pádlo versus nos a pak tvoje Mudro laksní najetí na schodech a nevyhnutelné potrestání.
A Vráťa klasicky vylehává, eskymuje, hrabe a splouvá...
Chtěl bych mít jeho morál.
A s tím sr... okolo toho videa je pravda, dík za tu snahu. J.
Na Vavřinec asi bude luxusní vodácké počasí, na horách sněžit a dole sr....
Uvidíme, jestli se tam vydám.
[
Pája ]
11.10.2010 - 21:25:01
:: Video
No Mudro úplně přesně si vystihl mé rozpoložení když jsem to dělal

prostě dát tam něco ostřejšího to prostě nešlo
[
Pája ]
11.10.2010 - 21:21:34
:: video / vavřinec
No prostě jsem chtěl pohodovou hudbu když už to jezdíme na pohodu a navíc né vždy se trefím do vkusu Vás všech je mi líto a je mi to jedno

a objektivní kritiku přijímat umím, pravda hudby je tři prdele a ještě okolo, ale kdo má čas se tím prohrabovat a stejně člověk neuspokojí všechny tudíž tu objektivní kritika trochu bere za své. A navíc, pouze jsem naznačil, že se nebudu bránit když iniciativu převezme někdo jiný
Hlavní je, že se nám diskuze zase trochu oživila ne
Jo a názor na Va... si ani nezaslouží velký písmeno vavřinec znáte

tak Perun děcka a ať se vám vejde
jinak ve čtvrtek si jdeme s Danem zapádlovat na Jizeru od 16:00 +-
[
Mudra ]
11.10.2010 - 21:08:16 :: Video
No tak jsem si to video teda taky pustil (po vší tý kritice tady) a možná vinou toho, že jsem čekal něco hroznýho jak "two girls one cup" :-), no hele mě se to video líbilo. Nejdřív mi ten první song taky přišel moc sladce vzpomínkovej, jenže po skouknutí to video vidím takhle: Jednak mu nejde upřít hudební gradaci, druhak Pája správně odhad, že poté co si dá Šíša strouhu pozadu už k ní nic vostrýho pustit prostě nejde (navíc za 10 let se u tohodle krásně dojmu :-)), no a za třetí - ta pasáž s Guns and Roses mi přijde dobrá, a to i když v ní ani nejsem :-). Jednoduše - vim že s tim Pája měl nějakou tu hodinku sraní, taky sem tam stříham, a za to má ode mě pochvalu!
[
Tomas ]
11.10.2010 - 20:43:08
[
Dan ]
11.10.2010 - 20:16:51 :: Waveřinec
No jehe tak ja uvidim jestli se ke me nekdo prida, pocasko se zda ma bejt pekny a Sabinka by si jeste rada protahla tělo ;) a nemyslete hned na ňáký sprosťárny ;) Jo vlastně nemam auto :( v pikápku je místo jen pro dva, takže se nehlaste všichni :)
[
Dan ]
11.10.2010 - 20:12:44 :: video 2paja
Klasická reakce... to sem čekal. Dyt já neprudim, že by bylo špatný video, sestříhaný to je ok, ale kapel a skladeb je megamilion, takže nemá cenu kurtiv vlastní dobrou práci nevhodnou hudbou. A když neumíš přijímat kritiku objektivně, tak se nikdy nebudeš zlepšovat ;) jinak samozřejmě pochvala za aktivitu - ! To fakt oceňuju - upřímně !
[
Mudra ]
11.10.2010 - 15:25:50 :: 2 Dan - Vavřinec
Na Vavřinec jedu ještě s pár lidma z oddílu a mam půjčenýho traffica s vlekem, kde by pro tebe místo bylo, ale přes Bolku na Vavřinec taky cesta nevede :-). No můžem se sejít tam a v pohodě spendlit auta... A taky pojedem 2, možná tři debly, takže safety kajakář přijde vhod :-)
[
Pája ]
11.10.2010 - 11:03:00
:: video
příště si to můžete stříhat sami...... offsprig, BHčka, NW, linkini a green day už máme snad všude a přijdou mi dost omletý, pokud má někdo něco lepšího sem stím..... na skupiny nebo alba vám taky s.... když tak konkrétní skladby, nemám chuť čas a ani náladu se při stříhání ještě 2-3 hodiny prohrabovat MP3kamna

tak ber nebo nech bejt prudit umí každej
[
Jirka ]
11.10.2010 - 08:11:36 :: Re: video
mě se to video docela líbí, ale příště bych dal jinou muziku,
J.
[
Tomas ]
10.10.2010 - 19:45:05
:: video čerťáky
tyjo chvála, pekný videiko...
[
Dan ]
09.10.2010 - 23:19:50 :: video z čertů
Zdárec aplouduju na web z čertů a Lieseru, ale Paja tentokrát vybral jako hudbu podkreslující naše výkony nejdřív nějakou strašnou popovou zagorku a Guns'n'Roses zpívající "mé sladké děťátko (sweet child o' mine)" během masakru v okně mě taky příliš nenaladilo na správnou vlnu :( Upload běží, za pár minut můžete sosat.
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|