|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Martin Š. ]
15.11.2010 - 16:56:05 :: předání krysy
tak se blíží čas předání, Zmáťa už se určitě nemůže dočkat. Co takhle sobota 27.11.? Můžeme buď u nás, ale ne že mi budete kazit děti:-). Martin
[
Mudra ]
15.11.2010 - 13:42:28 :: bžundazájezd
Za porouchané lamely se Pájo moc omlouvám, na obranu můžu říct jen to, že jsem netušil, že se hejblátko nesmí používat (možná by se hodilo přelepit ho cedulkou :-)) a nebylo potřeba víc síly než abvykle, aby mě to varovalo. Jinak až si koupím zahrádku, tak auto klidně brát budu, i když navazování bude trochu složitější než u vychytaný Pájovo zahrádky.
[
Dan ]
14.11.2010 - 18:16:52 :: milej zlatej
Kdybys byl aspon trochu technik, a nebyl bys nebyl línej to rezebrat a zjistit, že se tam pravděpodobně nic neulomilo, ale pravděpodobně jenom vypadlo táhlo z úchytů který ty lamelky drží. Přesně tohle se mi stalo ve naší služební oktávce (pochybuju že to po faceliftu bude jiný) když mi vymlátili to sklo ve dveřích,. Kousky skla zalítly do toho ofuku a někdo za to taky vzal silou. Ale nebyl sem línej se do toho podivat a byla to práce na tři minuty. Jestli chceš, tak mi tu svoji navoněnou krásku přistav a já ti to protentokrát zdarma udělam. A příště si ji radši parkuj někam do vitríny aby se ti na ni neprášilo. S takovejhlema výlemama si můžeš leda tak vytapetovat doma. Nechtěj abych tady vypočítával co jsem po našich společných akcí kdy opravoval na Márově modrym a nějak si nevzpomínam že bych od něj slyšel takovýhle hrozný ublížený kecy. Tričko bude pravděpodobně moje jestli je od respira a je na něm "Climbers breakfast". Tak mi ho v utery vem na vodu. Ehm.. shrnul bych to asi tak. Je třeba se na věci dívat racionálně. Tvuj věčně nasranej přístup ke všemu už mě taky začíná silně unavovat. Zkus se nad tim zamyslet jo... Jinak tim samozřejmě nemyslim, že bys si měl nechat všechno líbit. Ale místo těhle keců bych volil asi něco jako - ten blb Mudra mi rozbil ofuk mam u něj flašku nebo rád bych si to s nim vyrovnal. A myslim, že by všechno bylo v pohodě.
Dan.
[
Pája ]
14.11.2010 - 16:36:23 :: všem
zdarec, tak potom co jsem vykydal auto jsem znovu tudíž a opakovaně našel věci co mi nepatří:o)) Již od čerťáků vozím čísi sluneční brýle nejspíš Tomáše S. a po včerejšku mám ve sbírce černé tričko to bych odhadoval na Romana:o)). Dále bych chtěl poděkovat Mudrovi za zničený ofukovač, ve kterém mi vylámal dvě lamely, které si v něm teď volně plandají. Jó milej zlatej vše hold silou vyřešit nejde, tak ještě jednou moc dík. A něž se někdo vyjádří ve smyslu, že je to jen blbej ofukovač a že přeháním a něž poslouchat pak mé kecy vezme příště své auto, tak ať se zamyslí jak by reagoval on, pokud by šlo o jeho vůz a případných komentářů se zdrží. Nic méně ho příště zase "rád vezmu"....... leda tak nasrat vážení.....
[
Tomas ]
13.11.2010 - 21:44:36
ale neni spatnej napad se nekdy hecnout na ten jez na mumlave...
[
Jirka ]
12.11.2010 - 19:54:36
Zdarec,
posezeni u Kelta bylo fajn. Nečekal jsem takovou účast.
A teď jsem koukal na stavy a zítra asi bude jetelná Jizera i Mumlava.
A předpověď slibuje déšť a teplo. Škoda, že budu v Plzni a bez lodi a auta ach jo

Tak neseďte doma.
Perun Jirka
[
Jirka ]
08.11.2010 - 12:05:56 :: U Kelta
Tak ve Středu v 19. platí, mám to zazanamenáno v deníčku.
Perun J.
[
Mudra ]
08.11.2010 - 09:25:30 :: U kelta
2 Dan, Lucka, Šíša, Jirka: ok, tak v 19.00 :-)
[
Pája ]
07.11.2010 - 17:09:47 :: Kalbička
No ze mě taky nic nevyběhlo, ale jsem rád že pršelo a že chlupatý nikde neprudili..... přeci jen po těch 4hodinách pseudo spánku si to asi každý umí spočítat jak by dopad...... a k té Corsice dodám jen toto ..... už aby byla.....
[
D/\/\/ ]
07.11.2010 - 14:41:19 :: pondělí pádlikonoční
Poslední dva ročníky Corsica Easter (velikonoční) Kayak session festival byly opravdu přesně týdnu kdy u nás vychází pondělí velikonoční. Takže bych si směle dovolil tvrdit, že termín letošního festiválku bude 22.4-1.5. Akorát je to lehce pozdnější termín než v minulých letech, tak doufam, že tam bude voda nebo že ho neposunou na nějakej dřívější týden. Ale tohle riziko je asi vždycky a všude ;)
[
Tomas ]
07.11.2010 - 13:12:44
:: dopad
no ze me nic nevykrysilo... ale ta cesta autem byla brutální...
[
Dan ]
07.11.2010 - 12:54:13 :: tak jak jste dopadli ?
2Paja-Slavoš-Roman- Sem vás ráno zaslech jak ste odjížděli, ale neměl jsem sílu vstávat ;) vykrysila z někoho aspon večeře ? Doufam, že ne vevnitř ;)
2Mudra-Jirka-Šíša- ve středu teda u Kelta - v 19h? Jdu já i Lucka.
[
Pája ]
04.11.2010 - 14:57:09
:: Corsika
Tak si prostě vyšetři duben Jiříku, festiválek bude určo zase v dubnu.... ale dost pochybuju, že v blízké době vyvěsí termín......

a propo už ti Dan poslal videa??? Já už se teď těším jak malej Jarda
[
jirka ]
04.11.2010 - 14:37:06 :: Korsika
termin na Korsiku budeme muset vyresit brzy, 21.3. mam termin operace ruky, takze to posunu, ale zalezi jak budou mit dalsi termin. Tak to proberem. Perun J.
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|