|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Dan ]
21.11.2010 - 17:47:59 :: konec sezony
No jasne, Zmato rozsekni to! Přece jenom bylo by dost blbý ti památeční krysu předávat ve tvé nepřítomnosti. Při pohledu na předpověď se mi zdá, že Mumlava minulý týden tuhle sezonu asi skutečně uzavřela a pořadí je tedy definitivní...
[
Pája ]
21.11.2010 - 17:32:53 :: Předávání krysy
Ahoj tak jak to tedy vidíte??? Zmáťo když tedy 27. nemůžeš tak navrhni kdy se ti to hodí......
[
Dan ]
17.11.2010 - 18:14:41 :: fotky
Tyjo ten blesk udělal, že to vypadá jak když jedem v noci :)) tak to je dobrej kousek - tedka můžem machrovat, že máme podkovu za tmy :))) jinak v kategorii Carnage letos Roman jasně vede !
[
Mudra ]
17.11.2010 - 11:48:01 :: Fotky a inspirace
Inspirace od Slimáka je super, fakt podívaná! No a taky jsem nahrál těch 5 fotek z Mumlavky - některý by se daly z fleku zařadit do sekce Carnage! toho videa :-)
[
Dan ]
16.11.2010 - 22:47:57 :: video
inspirace od slimáka http://vimeo.com/14063499
[
Zmáťa ]
16.11.2010 - 01:34:54
:: předání krysy a zoubky
Jo a na vodě jsem byl víckrát. Taky jsme byli v Rakousko-Uhersku. A to, že si po více jak třech letech dám krysku, tedy v tomto případě dvě, a ještě navíc obě po ztrátě pádla, si myslím není až tak hrozný.
Koukám, Romane, žes mě trumfnul. Já mám z vody zatím uraženej jeden zub. Ten druhej mám z kola

.
[
Zmáťa ]
16.11.2010 - 01:26:56 :: předání krysy
27.11. nemohu. Jsem na Moravě.
[
Martin ]
16.11.2010 - 00:01:05 :: předání krysy
Nabízel jsem předání někde na vodě, ale Zmáťa se na to moc netvářil...
Ve středu se ale s Petrem Charyparem někam chystáme, nic ale asi nepoteče. Jestli se chce někdo přidat a trochu vymrznout, tak ho rádi přibereme.
[
Roman ]
15.11.2010 - 19:16:47
:: meine zuby
tak jsem byl v neděli na pohotovosti kde mi to pan doktor zamaznul, mno a dnes mi zubařka udělala první zub, na ten druhej jdu až za tři týdny padž je prej moc do dřeně a nemuže ho brousit a neví jestli neodumře

jinak bavim všechny okolo, moje výslovnost se při němčině zlepšila a proto mě už třídní vubec nevyvolává

Mudro doval fotky
[
Pája ]
15.11.2010 - 18:49:05
:: re: Mudra - Tomáš
no proti gustu .....
Jo Zmáťa byl asi 3x-4x z toho 2x plaval

Ale u vody byl mockrát a nachytal takových ryb....jen je pouští........
Nevím proč, ale nedaří se mi vysvětlit mu, že ryba je sice krásná, to ano, ale na pekáči ponořená do decentně soleného sosu a obložená šťouchanými brambory s cibulkou poř jinou zeleninou je ještě krásnější..... nebo takový gulášek z jater těch sumců co chytil

...... Fotky se nikdo nenají....

tak Perun
[
Dan ]
15.11.2010 - 18:45:12 :: osvěžovač
taky je dobrej aromatickej zážitek nechat v autě sušit hydro... to je pak vůnička ;) v zimě je dobreh unikající fridex chladícího okruhu kterej mi protahoval skrz ofuky přirozeně ;)))
[
Mudra ]
15.11.2010 - 18:36:02
:: Osvěžovač
Teď mě napadá, že jsem nebezpečí osvěžovače nejspíš podcenil proto, že jsem v autě nikdy žádný neměl

. Preferuji přirozenou vůni vozu, případně pach benzínu co se rozleje z převráceného kanystru
[
Pája ]
15.11.2010 - 17:47:28
:: líný technik + předání krysy
Původně jsem nechtěl vůbec reagovat ale má ješitnost mi prostě nedá:o))... neeeee teď vážně ..... ofuk drží v luftkanálu, který je zataven k palubovce, na čtyřech klipech + další dvě kovové spony z boku za lemem palubovky z přední strany nedostupné. Demontáž vyžaduje sejmutí kaslíku což je banalita, ale ani to zdárnou demontáž ofuku nezaručí, vzhledem k nepřístupnosti dvou klipů. V minulé práci jsme demontáž palubovky A5ky měli na denním pořádku. Pokud někdo nevěří tak ho mile rád zavedu, třeba při dni otevřených dveří, na předmontáž kde jsem si to byl po včerejším nezdařeném pokusu ověřit. Toť vše k mé lenosti a technické způsobilosti bývalého prototypáře

bez ironie sarkazmu či cynizmu!!!
Samozřejmě ofuk se ovládat smí Mudro, ale když vidím, že je v něm osvěžovač velký jako půl dlaně tak podle toho také jednám, Jinak omluva přijata

nic méně mě to sere.... Zmáťa ho třeba jednou rovnou sundal se slovy že mu vadí jeho aroma což jsem respektoval se slovy ať mi podá, že si ho uložím......ten osvěžovač
No a na předání krysy se těším

..... už teď je mi blbě

nějak jsem posledně chytil slinu a je mi jedno kde se naleju hlavně když se z toho budu moct vyspat:o)). No uvidíme jak se vyjádří ostatní a podle toho se zařídíme když už tedy máme tu "demokracii"
[
Dan ]
15.11.2010 - 17:21:29 :: Bžundazájezd
A co fotečky Mudrlante ? Ty tři kousky asi nebudou kdovíjak extra, ale obsahem o ně rozhodně stojíme ;)
2Martin Nemam s tim problém. Ale tedy takhle opustit folklor a stylovost jaká se ti povedla loni ? :))
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|