|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Pája ]
15.12.2010 - 23:35:43
:: Silvestr
Ale kde že Pája dospěl a snad i zmoudřel, žádné urychlovače vždyť už Čapek to psal R.U.R. tak hlavně s tím rozumem a ne, že to zase zmatláte s R.U.M.

znáte se čuňata, kdo to pak má vydržet a hlavně toho jídla je škoda .......... Bo na každej pád bandaska s rumem nemůže uškodit když pije se s rozumem, že....... Jinak Pája má takovou kulinářskou specialitku ale je dost pracná, obšlehl jsem to v jedné restauračce a trošku doplnil...... jen nevím zda mám experimentovat dřív na Vás nebo na rodině

tak Preun děcka
[
Dan ]
15.12.2010 - 21:38:37 :: silvestr
tak super ;) taky se těšim - běžky asi berem oboje, tak se uvidí jaký budou možnosti ;) Jinak Pavliku mohli bysme zase udělat něco z tvých kulinářských kotlíků (=česnačka apod). Dále jsem od Máry dneska získal 4,5l kvalitního červeného vína z Moravy (MOPR = Moravské pro Pražáky to snad neni:) takže Pajo budeš rozhodně mít po čem... obzvlášť když to doplníme vhodnými urychlovači částic. ;)
[
Roman ]
15.12.2010 - 19:35:42
já se taky hlásím s Ančí a Matlasem, přece nebudem hnít doma, když se u Jirky sejde taková dobrá partička
[
Jirka ]
14.12.2010 - 12:52:37
:: běžky
pokud bude sníh, dá se prý jezdit hned za chalupou, ale skate ti bude trošku brzdit fakt, že stopy jsou vedeny na hluboké orbě. Ale byl by to hezký pohled, jak v plné rychlosti hupsneš do brázdy

Jinak bude-li nálada, zajedeme do Krušnejch na Boží Dar na okruhy, uvidíme. Charge of snow is free.
[
Lucka ]
14.12.2010 - 11:15:30 :: Silvestr
Ahojte, my bysme s Danem jeli od toho 30. do 1. Chtěla jsem se jenom zeptat na příplatek za sníh a upravenou trať pro skate. V případě, že je to jen na klasiku si bereme běžky poněkud staršího data výroby. Tak doufám, že Vám tam nebudeme dělat ostudu.
[
Pája ]
14.12.2010 - 09:29:05
myslím že nabídka je více než rozumná...... tak pokud se něco ne pos.... tak bych jel.....už jsou to dva roky co jsem si naposled po kalbě pořádně odpliv

tak perun děcka
[
Jirka ]
13.12.2010 - 20:34:08
Ahoj,
tak Silvestr na chalupě našich je možný, rodiče mi ji půjčí.
Ovšem má to svá pravidla. Budeme muset zaplatit elektriku, protože se tam topí přímotopy. Kolik toho protopíme záleží na počasí. Taky se budeme muset složit na žumpu a dříví, kterým se tam topí.Naši ho kupují. Ale pokud v lese narubeme nějaké topivo, uštříme korunky. Vloni na Vánoce to bylo stejné, na osobu to vyšlo cca 500 Kč/os na 3 dny. A nesmíme tam nic poblít, na podzim jsme tam vymalovali a je tam nový nábytek. Tímto apeluji na lidičky, kteří ještě neumí pít. Jinak je to v pohodě. Bude tam teplá voda a sprcha. Možná tam naši přijedou 2.1. na týden, takže bych nerad uklízel blitky. Příjezd nejdříve 30.12., odjezd dle možností. Tak se vyjádřete, rádi Vás uvidíme.

Tak Perun. J,
[
Tomas ]
09.12.2010 - 20:19:20
zvětšíme
[
Tomas ]
09.12.2010 - 20:19:02
:: jarni vody
to je jasny, zvětšímě grupu...
[
Pája ]
09.12.2010 - 20:14:35 :: re Tomáš
No koukám, že jsi s klukama v kontaktu to je fain:o)) doufám, že se spolu sejdeme z jara na vodě:o)))
[
Tomas ]
09.12.2010 - 19:18:10 :: snowkayaking
tak tady jedno videiko z Kozákova... http://www.vimeo.com/17608312
[
Dan ]
09.12.2010 - 17:11:29 :: Zabery
Jo chváááálim, musim rict, ze zabery ze Strbacki buku jsou vinikajici (narozdil od lonska :) obzvlast ten kde je videt jak kajakar (ja) skace a v pozadi je videt celá ta krása! To je fakt uzasnej zaber !
[
jirka ]
09.12.2010 - 09:56:48 :: Re: záběry
Kdyz uz jsme u zaberu, nejak jste zapomeli pochvalit kameramana, ktery Vas tocil na Strbacki Buku. Zabery jsou skvele i presto, ze baterka v kamere umrela v nez jste nasedli na vodu, takze jsem prebijel jak na fronte. Perun Jirka
[
Dan ]
07.12.2010 - 18:48:49 :: záběry
myslíš ten jak tam s helčou spíte ? Jo ten jsem chtěl prodloužit, ale bohužel jsem natočil málo materiálu ;) Jak Mudra na začátku nedoskočil ten vodopád na Mrežnici, tak to došla nenabitá baterka. Jinak ono by to pak zase bylo moc uspávací. První verze měla 15min a pak už jsem jenom zkracoval a zkracoval.
Skladby jsou Elliot smith - Miss misery; Cloud cult - everybody here is a cloud; Placebo - blind
[
Jirka ]
07.12.2010 - 18:26:50 :: video,
Jo Dana musím pochválit, i hudba se mi líbí. Dokonce bych tě požádal o ty skladby. Jen pokud by to šlo, některé záběry bych nechal delší.
jentak dál.
Jirka
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|