|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Jirka ]
03.01.2011 - 10:01:12
:: tání o víkendu
Ahoj děcka,
tak jsme uvažovali, že o víkendu dáme lyže, ale teď vyhrožují, že přijde masivní tání a déšť a to i v horských oblastech, takže bych se připravil třeba na Safírák. Co Vy na to?
Perun
[
Jirka ]
03.01.2011 - 08:26:52
:: Re: Silvestr
Ahoj,
tak Silvestr proběhl poklidně, až jsem překvapen. Mlaďasové byli nějací chcíplí. Ale hra na kamarády s kostkami se mi líbila, prověřila vztahy. Včera jsme s Helčou konstatovali, že asi nemáme žádnou fotečku.
Snad příště. Každopádně děkuji všem za pohodový večer a Danovi s Luckou za odvahu projet námi vybrané běžkové trasy.
Tak snad brzy na běžkách nebo na vodě.
Perun Jirka a Helča
[
Mudra ]
02.01.2011 - 21:43:16 :: Silvestr
Tak se pochlubte, co třeba fotečky? :-)
[
Mudra ]
28.12.2010 - 16:22:20 :: Silvestr
Tak hoši, Mudra lituje že s vámi nebude a přeje, abyste se moc nezmastili, Jirkovi tu chatu nepoblinkali a vůbec si to užili jak to jen půjde :-)
[
Dan ]
27.12.2010 - 18:16:28 :: Chata u Horáčků
Ahoj, tak Jirka psal že tam maj přes 50cm sněhu. Takže běžky na klasiku rozhodně sebou, kdo chce i skate, tak nejblíž to bude asi na Klínovec, což mi přijde dost daleko, ale i to by se dalo. Vemte si teplé přezůvky, ponožky a spacáky, prej je zima od podlahy, ale Jirka se snaží vytápět co to jde. Kdo si potrpí na kvalitu pitné vody (zejména pro vaření kafe/čaje, tak si má vzít svuj kanystřík, tamní voda je pitná, nezávadná, ale Jiříkovi z ní kafe nechutná, páč je prej moc tvrdá.
Tak se těšim ;)
[
Roman ]
23.12.2010 - 20:52:26
:: Matlas
Jojo Jirko, Paja to napsal pěkne,je to týpek akorát prostě nepřišel vodě na chuť a to jsem se snažil ho dostat na vodu
[
Zmáťa ]
22.12.2010 - 22:24:39 :: Kračun, vánoce, silvestr
Tak důležité oslavy máme za sebou, husa byla dobrá, pivo a víno taky, tak si užijte i ty nepodstatné zbývající svátky.
Ještě mě napadlo překopat Márovo oblíbené rčení na: "Kdo nebleje, pije pod své možnosti!"
Tak pokud někdo získá praktické zkušenosti, nezapomeňte to zde pořádně rozmáznout.
Perun s váma
[
Pája ]
22.12.2010 - 19:54:48
:: Kytárka a Matlas
No to sladké dřevo jsem neměl v ruce asi tak pět let a možná i déle, ale jako vtip to bylo dobrý :o)) Jinak matlák je v pohodě týpek asi jako Roman tak si to přeber.... neboj nenablije

tak Perun děcka
[
Jirka ]
22.12.2010 - 15:53:10 :: to Lucka, kytary
Teda Lucko, kytary vzít můžeme. Já teď moc nehraju ani necvičím, páč mě trápí ta ruka, takže ze mě něco zpěvného těžko vypadne, ale proč né? To by ji mohl vzít i Pája a Roman basu. Když už, tak už. A pak to bude ,,k poslechu a tanci, hrají čtyři kanci!!!´´
Hele Romane, kdo je Matlas?
[
Jirka ]
20.12.2010 - 22:35:38 :: Silvestr, 2Ladis,2Mára, atd
Ahoj,
s dětičkama je to těžké, Vím ,je to od nás trochu sobecké, ale zatím na tyhle akce platí žádné psi ani děti. Přece jen se musí 10 lidí přispůsobit jednomu prckovi. Chalupa je na to v zimě, malá. Za pár let snad budeme mluvit jinak. Psi ani jiná zvířátka tam nebereme, důvod jsou psi u nás v rodině.
Do členské diskuse hodím adresu a pak Vám pošlu fotku chaloupky, ať víte kam jedete.
Na vodu se tam dá jet, okolo teče potok, ale šíře koryta je cca 30 cm. Ale je tam metrový stupeň, průtok půl deci ze den.
S jídlem to je jedno, každý může něco přinést, pak to dáme dohromady.
Pejsek a kočička upekli dort.
Tak zatím Perun
[
Dan ]
16.12.2010 - 18:17:12 :: přání@video@dotaz@2Ladis
Byl jsem včera u Máry, tak řikal, že s malejma boboval do deseti večer a přestože je to všechny bavilo, tak jsou z toho všichni nemocný. Jinak všechny taky zdraví.
Tady si prohlídněte jak se začínalo se SNB v našich zeměpisných šířkách. Nevim jestli to je fake, ale v tom videu je prej Vrátik - kdo ho najde první tak má u mě česnačku - zatim ho tam nikdo neobjevil (ani já).http://www.youtube.com/watch?v=mWs5avcxTNw
Pak bych se zeptal Jirky kde to přesně je (abych to zadal do své palubní navigace PAPERMAP v2.1) a taky jestli tam jsou nějaký kopečky abysme mohli udělat závody v bobování (2Ladis : Nevim proč k tomu jsou potřeba ty děti??? sakra neradte mi přijdu na to ;)
No a obligátně taky všem přeju krásný svátky, bohatýho ježíška a stabilní polohu perpendikulárně k povrchu zemskému na Nový rok.
PS.:Novoroční výjezd asi letos uděláme formou běžeckého supermaratonu Z Krušných hor do norimberka a zpátky za 365 piv.
[
Pája ]
16.12.2010 - 10:15:49 :: přání
Vám všem veselé Vánoce a těm co neuvidím u Jiřího tak šťastný Nový rok
[
Pája ]
16.12.2010 - 10:13:44 :: Vánoce a Silvestr
Ták i já se přáním přidávám
[
Lucka ]
16.12.2010 - 01:36:24 :: Silvestr
To je samý jídlo, pití a co nějaká kultura ptám se? Co Jiří, nevezmeme kytary?
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|