|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Mudra ]
13.02.2011 - 16:37:15 :: Matrace
Tak matrace je 170x195, to by mělo jít... PS: Pájo, Kačka v tranďáku spát může, jsou tam 3 místa a mě doma vysvětleno (jako Jirkovi) nic nebylo :-)
[
Dan ]
11.02.2011 - 18:02:44 :: stánky
No kdybys měl seznam via gůgl doks, tak bys věděl, že Jedinej kdo nepsal že bere stan jsem já s Mudrou, takže hastalavista bejby ;) No hele Mudro, s tim rozměrem nám Dali písne, ale odhadl bych to na nějakej metr šedesát-sedmdesát. S tim kolem si myslim, že už nás asi nezabije ho vzít, budem víc nezávislý.
[
Pája ]
11.02.2011 - 17:39:59
:: stan
áááá gentlemani, co ho nechat dámě
[
Mudra ]
10.02.2011 - 22:14:29 :: Stan
Mudra taky počítá s tím modrým stanem a když někdo zjistí rozměry, tak může detailněji řešit matraci :-). S kolem nevím - jestli tam jsou dlouhý přejezdy, tak se na to můžeme vykašlat a domluvit se vždycky s někým na pendlu večer na festivalu.
[
Dan ]
10.02.2011 - 18:43:29 :: stany
tyjo vy máte všichni stany :) tak já si zaberu ten modrej co se blbě skládá :))) akorát doufam, že Mudra veme dost velkou matraci. Zálohu už mam od Mudry a od Slávoše ;) ale je to ještě ukrutně zadlouho. Doufam, že už zase začne tát. Dneska sme byli s Pavlikem jen tak na Jizeře, tak to bylo zase supr ZW odreagování.
[
Jirka ]
10.02.2011 - 14:03:35
:: kolo,nákup, stan, vařič, sprej.
Ahoj,
co se týče kola, tak můžu vzít zase to svoje. Na Tour de France nebo Giro di Italia to sice není, ale jsem na něm schopen ujet hodně i do kopců a nebude mi vadit, když se bude rozmontovávat.
Ale je otázka, jestli ho sebou vůbec vozit. myslím, že přejezdy jsou dlouhý. Ale Dan tam byl a tak to nechám na jeho posouzení, popř. na konzultaci s Márou.
Nákup se osvědčil, seznam je dokonalý a nákupčí četa sehraná. Klidně spáchám sebemrskačství v nákupním centru Globus s Danem nebo Mudrou, pak zajdem na sekanou. Co zbyde se rozdělí a určitě nezkazí.
Sprej na kola vezmu, vařiče bych vzal jen dva. Osobně beru plachtu, stan počítám spíš pro případ, že bude vodácké počasí, Já mám stan pro dva, Pája si určo vezme svůj,Kačce bych doporučil jeden osobní-soukromý, pro náš klid doma. Mě bylo doma vysvětleno, že se mi s Kačkou ve stanu spát nechce

Už se těším, Perun J.
[
Dan ]
07.02.2011 - 16:35:07 :: 2Paja
odpověď máš ty i všichni zúčastnění v mailu ;-)
[
Pája ]
06.02.2011 - 16:52:47 :: Seznam ala Corsika
no nevím jak moc je aktuální k této akci. Ale mohu vzít vařič, zámky, kolo, ale vzhledem k tamnímu terénu bych vzal asi svoje novější než nějakou starou plečku..... nějaké to vybavení karabiny sedák osmu a pod. polní kuchyni v bedýnce no a ten nákup bych asi probral nějak společně ať nemáme velký oči a pak vyslal jednoho až dva lidi na jeho provedení.... Jinak Dane popřemýšlejme nad tím posbírat se do tranďáku již v bolce myslím že nějaké to kilčo na víc nás nevytrhne a nemusíme nechávat celý týden auto v Praze tomu bych se osobně rád vyhnul.... A popř si v pátek vezmu volno a ten nákup udělám ať se pak už v Praze nezdržujeme a jen naložíme zbytek osazenstva..... Jo a kdo že to všechno vlastně jede???
[
Roman ]
03.02.2011 - 13:14:21
:: snowkayakcross
jelikož je Slavoš v Maníkovicích a ty jsou tak daleko od civilizace, až mu z toho nefachá tento web tak sem za něj dávám jednu akcičku na kterou se snaží ukecat nějaký lidičky

http://snowkayakcross.blogspot.com/
[
Dan ]
01.02.2011 - 21:26:39 :: kolem Jizery se prej bruslee
.... no Chuck Norris. Nepujde někdo zitra nebo ve čtvrtek po práci ? Slimák řikal, že zamrzly oborovský jezera na loukách kam se vylila Jizera a že se tam supr bruslí.
[
Jirka ]
27.01.2011 - 21:58:19 :: seznam, 2 Mudra
Tak vařiče asi nebudou problém, tentokráte bych vzal plnou bombu. Mám plachtu, asi bych vzal dvě, pro jistotu. Stany vezmem, ale pokud počasí dovolí, spal bych pod plachtou. Posledně to bylo romantické, ale teplý čaj po ránu mám rád.
to Mudra: Kačenku znáš a pokud ne, poznáš.A snad ještě před tím vyrazíme na české toky.
Tak Perun.
[
Dan ]
27.01.2011 - 17:00:38 :: gůůgl doks
Ahoj Pajo, omlouvam se včem, myslel jsem si, že neni nutný se registrovat na gůglu aby člověk mohl editovat sdílený dokument, ale evidentně jo. Pošlu ti to teda v xls
[
Pája ]
27.01.2011 - 16:57:11 :: seznam
hej odpoví mi někdo nebo mi ho Dane pošlěš
[
Dan ]
27.01.2011 - 16:41:13 :: luxusní
Nádherný videjko uplná paráda, výborný je, jak podjíždí ten válec vystřelenej v hlubokym předklonu přes dopad na plochou plotnu.
2Mudra: Káču znáš od Máry určitě
[
Mudra ]
27.01.2011 - 08:02:28 :: Korsika
Kdo je Kačenka - znám jí? :-)
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|