Poslední akce

Kamenice
home run

06.01.2022
Mumlava, Jizera

02.01.2022
Vltava

27.08.2021
Salza, Hinterwildalpenbach

05.08.2021
Gimbach, Gail
--

14.06.2019
Více ...

V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466

[ Kozáč ] 23.08.2012 - 00:23:56 :: Veltrusy/Čerťáky
Do veltrus bych jel.Je mi jedno jestli v sobotu, nebo v neděli, nebo na celej víkend.Eda se prej musí učit, tak chce jet jen v sobotu na otočku.Asi jsem schopnej sehnat auto, takže budu mít pár volnejch míst, případně se rád k někomu vejdu. Čerťáky asi letos ještě vynechám,zatim na to nemám (výbavu,skill ani koule).

[ Kozáč ] 23.08.2012 - 00:17:14 :: Veltrusy/Čerťáky

[ Jirka ] 22.08.2012 - 23:21:42 :: Čerťáky, Veltrusy
Já počítám, že na Čerty pojedu ve St. večer, pojezdím Čt + Pá. Sobotu tradičně vynechám. Možná budu muset odjet dom, uvidíme. Jestli mi nepřivezou krov, budu tam do Neděle,ale v Sobotu jako divák.
A vyjádřete se jak to plánujete na Veltrusy. Jen Sobotu nebo i Neděli? A svěrač? Hřebíky bych štípat mohl

[ Dan ] 22.08.2012 - 18:56:37 :: Štěpán
(Polák) se taky ozval, že by rád sprášil vodu s náma...

[ Pája ] 22.08.2012 - 06:54:58 :: Čerťáky
se dohodneme v sobotu.....

[ Dan ] 21.08.2012 - 21:50:30 :: 2Paja
čus, no na tebe jsem si nemohl nevzpomenout, ale ty asi taky pojedeš ve středu ne ? Luca ma volno jako ja. Počítal jsem s tim, že si kajak vemu do německa aby se pak Luca nemusela starat jeste navic o moje veci. A kolo mam tady v Grosmehringu, takže to taky pojede se mnou. :-)

[ Pája ] 21.08.2012 - 21:34:04 :: Čerťáky
jo Dane neboj vezmu Lucku...... i s kolem :o)teda pokud mi to zase někdo nezruší...... a předpokládám že asi budeš chtít vzít i loď.....

[ Dan ] 21.08.2012 - 18:39:39 :: well hell
Já teda bohužel čtvrtek neukecam. Ale ve čtvrtek večer vyrážim a jelikož to tam mam skoro blíž než vy z Prahy, tak tam budu nějak odpolko. Teda za předpokladu, že někdo vezme Lucku. Jinak bych jel pro Lucu a i tak bych stejne prijel ve čt. večer. Lucka bere kolo a bude nám ty masakry dokumentovat ze břehu. Sobotního masakru se nebojim, myslim, že za deset let už sme tam zažili ledacos a narozdíl od některých mi to chuť nezkazí.
Well Mudra - ty seš dobře nenasycenej - nestačí ti jedna baba, ani dvě ! Nicméně jestli bude platit rekurzivně pravidlo že zájezd s babou je poloviční sranda za dvojnásobný prachy - tak ti nic nezávidim :-).
Vlak YES! Taky bych řekl že škoda starých časů a zavřených vík, ale zase je to výzva jak se nepodat nostalgii a pořád si to skvěle užít.

[ Slávoš ] 21.08.2012 - 16:51:33 :: čerti
no já tam pojedu nejspíš už v uterý večer a plánuju odjet v neděli... páč budu závodit

[ Pavel ] 21.08.2012 - 13:05:25 :: Čerty
No předběžně jsem se bavil s Jirkou, že by připadal v úvahu odjezd ve středu. Ve čt. a pa. ježdění a než se nahrnou davy vzít do zaječích..... já osobně bych asi zůstal na sobotu a šel se podívat na závody v kayakcrossu ...... když už se to vyšvihlo do top six nej závodů...... jen se přiznám, pomyšlení na těch 35 kýblů mi nějak povoluje svěrač.... tak Perun děcka

[ Mudra ] 21.08.2012 - 11:12:14 :: Čerti
Tak jo, budu první kdo překoná staženej zadek a aspoň si o tom začne povídat - kdy jedete na Čerťáky? :-) Voda teče od středy do neděle, ale ve středu mají rafty povinný trénink až dolů a v neděli závody, takže pro kajakáře gumodrť. Podle mě je ideální období od čtvrtka do soboty, kdy se autobusy budou držet na slalomce pod Lipnem, a to ještě lépe ten čtvrtek a pátek, protože ne každej si střihne dovolenou a tak bude v sobotu určitě pěkně plno.
Trend je neúprosný, a tak přijedu i se slečnou a rovnou i s její sestrou a její kamarádkou (a Slávoš si nechá zajít chuť :-)).
Škoda starých časů, ale vzhledem k tomu, že jsou letos vlaky zadarmo, jezdí každou hodinu a ČD oficiálně prohlašují, že rafty i kajaky vozit budou, nebude nám asi ta dodávka zas tak moc chybět, že...

[ Eda ] 20.08.2012 - 20:40:30 :: veltrusy
Zdar nazdar Kdyby se našlo místo vy čtyřkolém vozidle do Veltrus, které vyjíždí v So a v So po pádlování se taky vrací, rád zaberu jeden flíček a přihodím na benzín. Jinak páč jsme tam už letos pádlili xkrát, tak tam není co k okukování. Voda teče dle rozpisu a na čas http://www.kanoistika-kralupy.cz/?q=kalendar_kanal ,tudíž ve všední den pro pracující lid připadá v úvahu odpolední runda a o víkendu je to vyjet na půl devátou z MB, pádlovat, narvat si nácka v knajpě na náměstí, pádlovat, frčet dom. Sešlost lidí byla vždycky lidová a není problém se vypádlovat z podoby.

[ Slávoš ] 20.08.2012 - 17:32:32 :: norsko
tak to je jasný příští rok jedem všici ne?

[ Slávoš ] 20.08.2012 - 17:32:05 :: norsko teigdalen
http://www.hydromagazin.cz/clanek/743-teigdalen-neboli-psychoselva/

[ Jirka ] 20.08.2012 - 14:03:43 :: Veltrusy
Ten pátek byl jen nápad. Nebo můžem přespat v Sobotu večer a zagrilovat. Pokud mi to zítra vyjde vyrazil bych po práci do Veltrus (s lodí) trochu pojezdil a okouknul jak to tam teď chodí.

1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.

[Tento obrázek uvidíte ještě 40 minut a znovu za 11 dní a 2 hodin.] Paddler : Jirka / Photo : Mudra / Location : Mrežnica, Chorvatsko, 2009 /
| úvod | něco o nás | užitečné odkazy | diskuse | co bylo | co bude | | nepřihlášen | přihlásit se

© Kyblíkáři   2004 - 2025