|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Dan ]
11.11.2012 - 10:07:13 :: video z čertů
supr! Moc pěkný pohlazení po vyschlý duši. Btw. nejlepší je ta Mudrova hejbající se držka na boku když ji pozorujete v kritickejch místech...
Ten had (ne Mudra) si dal ve čtvrtek Mumlavu (Nemusim doufam zdůrazňovat o kom mluvim)
Poslední čim bych vás rád lehce dekompenzoval: Udělal jsem si předWánoční nepokrytou radost s Welkym dwojitym Wé :-) A můžu Wám naprosto s čistym sWědomím říct, že po jedný jízdě na klidný Jizeře už nechci jiný a Lucka mi ho po chWilce už ani nechtěla Wrátit :-) Weeey !
[
Slávoš ]
10.11.2012 - 18:31:24
podívejte se na kajmanuv rozhovor o lungu khole http://www.ceskatelevize.cz/porady/10441287766-studio-6-vikend/212411010121 014/ začíná na 40cate minutě
[
Kozáč ]
08.11.2012 - 21:50:42 :: Krysa
Potvrzuji svou ústní přihlášku i písemně.Budu píč, spáč a bude li čas a zájem tak i promítač.
[
Slávoš ]
08.11.2012 - 07:27:28
:: best short film awards 2012
taky se zapojte a hlasujte pro nejlepší video roku

http://www.kayaksession.com/best-short-film-awards-2012-vote.php
[
Marketa ]
07.11.2012 - 22:26:11
:: krysa
ta kýta není špatnej nápad a jak tak čtu tak asi tu pípu sehnat co??Co sud malej nebo velkej

píč jsem poloviční, ale jestlli příjde i Zmáťa tak ten to dožene za mě

co drahé polovičky jak to vidíte s nima? Jak to vidí oni samotní???
[
Slávoš ]
07.11.2012 - 22:08:36
:: projektor a stavy
ok pořešim projektor, jinak jestli tam pak budete chtit neco pomoct předpřipravit tak vam helpnu přece jen to mám vedle baráku

a mrkněte na STAVYYYYY!!!!   !! doufám že mi vyjde výjezd na mumlavku ci jizeru už zítra

ale snad to do víkendu vydrží tak co něco spáchat
[
Pája ]
07.11.2012 - 20:40:02
:: Krysa
A neobjednáme raději celé čuně

??
re:Dan - jak rozeběhnout topení si ještě pamatuju otázka zustává jestli se tomu topení bude chtít běžet......
A o kýtu bych neměl strach myslím že v tu dobu už tam moc čoklistů nebude..... jinak tedy zamlouvám v práci gril.....
Jo a ta kuchyňka by fakt nebyla marná.....
[
Dan ]
07.11.2012 - 19:42:02 :: projektor
Slávoš - to je hlavní úkol pro tebe hlavně ho zkontroluj jestli funguje a jestli se někdo hlásil, že má taky, tak klidně vemte záložní.
Velkej gril nemam, ale s tou kýtou si myslim, že bysme zkusit mohli. Pokud dobře počítam, tak jestli přijdou jenom ti, se kterejma jsem o tom mluvil a ty co to psali sem tak je to už deset lidí (a to jsem nepočítal drahé polovičky, které nevlastní kajak)
[
Dan ]
07.11.2012 - 19:37:24 :: video
jojo, Bon Jovi tu má asi svalnatější kámoše než u nás, takže si musim počkat domu. Přece jenom je začátek měsíce a obětovat hned deset procent svého datového limitu stažením se mi nechce.
[
Dan ]
07.11.2012 - 19:34:47 :: promítání & krysa
Zdarec, takže loděnku máme předjednanou. Není známo, že by se tam něco dělo. Má to jako vždy pár háčků. Nejdříve je potřeba sehnat klíče od společenky, protože ty, co máme jsou už neplatné - pejskaři nechali vylomit dveře protože se zámek rozbil. Prochy ale tedka nemá čas (proháněj ho škodováci) takže to začne řešit až za týden. Nicméně máme k dispozici i klubovnu - pro odpadlíky na spaní a společenku na promítání. Do kuchyňky se dá prolézt ze společenky, ale i tak se pokusim získat klíč. Dál bych se ještě potřeboval domluvit s Pajou abysme tam nějak zašli a zkusili rozvášnit topení. (Já už si moc nepamatuju jak se to dělá).
K Pájovu nápadu chodit kýtu jenom ven okrajovat bych řekl : to bych chtěl vidět jak by ten den probíhal výcvik psů v dosahu opuštěné kýty.
[
Slávoš ]
07.11.2012 - 17:50:57
:: mudrovo video z čertáku
hezký mudro, přesně jak píšeš pohladí na duši

sakra hned bych se tam vrátil
[
Štěpán ]
07.11.2012 - 15:16:59 :: Krysa
Ahoj, taky se hlásím že jsem píč a spáč.
[
Mudra ]
07.11.2012 - 13:16:59 :: video
Jo a Dan si to nepustí v práci, protože v Německu má zřejmě Bon Jovi větší páky na youtube :-)
[
Mudra ]
07.11.2012 - 13:15:50 :: Na dlouhé zimní večery
Sestříhnul jsem konečně video z čerťáků - nečekejte žádnej hustokrutopřísnej výběr, je to jen takový dvanáctiminutový vzpomínkový pohlazení na duši pro ty zimní dny, kdy venku sůl udělá humuskaši na každým kroku, ale teplota pod nulou to nepustí do řek :-).
Kochejte se tedy http://www.youtube.com/watch?v=k0lNfaVoiV4 (nezapomeňte si přepnout na HDčko) a nebo pro původní kvalitu stahujte v sekci co bylo :-)
[
Slávoš ]
06.11.2012 - 20:46:31
jestli nás bude tolik jako se plánuje jako ze i šíša mára snad i zmáta ladis martin roman (schanel)mudro vem i holky

bude sranda tak to bude fakt akce takze si myslim ze by velký gril na kýtu od páji z práce byl na místě
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|