|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Pája ]
13.11.2012 - 21:41:50 :: Loďenka - krysa
Tak jsem dnes byl ve společence...... Podařilo se mi rozchodit jedno topení druhému nefunguje startér... ale myslím, že pokud se to jedno nastartuje v čas tak pohoda. Dokonce je vyřešená i kuchyňka páč přímo ze společenky jsou do ní otevřené dveře. No a to by byly ty dobré zprávy..... ta horší je, že takovej bordel co tam je nepamatuju ani za Suka..... Nevím, které stádo vepřového tam bylo naposled, ale tohle už i u mě vzbuzovalo přinejmenším nechuť se čehokoliv dotknout..... proto navrhuji pro místní menší brigádičku den dva před akcí... No možná raději víkend..... alespoň to dostat z toho hrubého..... a vyhnat co nejvíc myší....... No do pěknýho stavu to tam za těch cca 10 let co jsem pryč dovedli...... ale zase lepší než drátem do oka
[
Mudra ]
13.11.2012 - 21:25:06 :: director
Mě to přijde úplně stejný jak raptor, takový ctrl C, ctrl V, ctrl+ :-).
Hele Zmáťo a co to je s našima stránkama? Proč s tak padesátiprocentní pravděpodobností vidím jejich (značně chudou) čínskou mutaci?
[
Zmáťa ]
13.11.2012 - 20:15:13
:: Director
Ale no tak, Dane,

konečně někdo bude dělat "dospělou" loď
[
Dan ]
13.11.2012 - 18:56:50 :: Director
to bych ani neřekl, že je pro Mudru jak dělaný... spíš kdyby takovýhle byly záchranný čluny na Titaniku, tak by se zachránili všichni včetně lodního dechového orchestru
[
Slávoš ]
13.11.2012 - 17:50:36
jo ještě ten odkaz

:http://www.hydromagazin.cz/kapka/788-novy-kajak-zet/
[
Slávoš ]
13.11.2012 - 17:50:11
jukněte na novýho directora od ZETka...pořádnej parník

ale na Mudru by byl jak dělanej co
[
Slávoš ]
12.11.2012 - 22:02:14
dik mudro

jojo udelali tam asi pulmetrovej stupen a ta kláda je zařízlá na březích do velkejch kamenů ještě tam sou videt čáry od nejaký flexy... průtok se tak rychle nezměnil musí to tam být dýl páč sem tam byl před dvěma týdny ze to vypadalo ze ,,tece" ale voda tam nebyla vubec zadna...:( a na mumlávce nám přibil jeden strom pod klasickou trojkombinací podkova válec slajdík je to vzrostlý smrk přez celou řeku akorádtak špatně nad vodou ale tesne u pravýho břehu je prujezd akorád na lod

jináč mumlavka dobrá:) bylo mín vody ale šloto

na mýtě sem vystoupil že si svezu auto pod ostrov a vyšlápnu si to nahoru ale potkal sem tam tři kajakáře tak sem se snima svezl až do vilemova páč tam meli auto kterym me hodili na mejto takže supr čupr výlet

byl to takovej nápad dost spontální a zhodiny na hodinu tak se omlouvám ze sem nedal vedet...
[
Dan ]
12.11.2012 - 19:18:22 :: čertiiii
na raft.cz píšou, že čerti tečou :-)) (Doufam, že to Slávoš nebude číst dál hned vyrazí) :-) bohužel jenom v množství 6 kubíků :-(
[
Dan ]
12.11.2012 - 18:36:46 :: vodočet
Slávoš mi ukazoval fotku, kde je těsně pod vodočtem kláda, kterou jak tvrdil, tam dali schválně a upevnili ji tam. (neptejte se mě proč) Tim pádem vodočet ukazoval správně hladinu ovlivněnou kládou, ale nesmyslnej průtok přepočtenej z hladiny. Na povodí museli změnit přepočet = důkaz že tam ta kláda asi fakt neni náhodou. A to je tedy ten skok :-)
[
Jirka ]
12.11.2012 - 14:11:49
no taky mi to neštimuje. Co je to za změny v korytě? A jaká byla Mumlavka? Kolik bylo doopravdy vody?
[
Mudra ]
12.11.2012 - 11:06:17 :: 2 Slávoš
Ve správci videí ho zaškrtni a nahoře na klikátku akce dáš smazat.
Hele a k tomu vodočtu - docela mě překvapilo, že skok je v průtoku a ne výšce hladiny. Fakticky se průtok takhle rychle určitě nzměnil, takže předpokládám, že to už nějakou dobu předtím ukazovalo daleko větší průtok než byla realita - je to tak?
[
Slávoš ]
11.11.2012 - 13:37:11
:: youtube
Mudrooo, nebo nekdo, jak odstranim svoje nahrané video z youtube? nebo tady utoho vyrostuuu!
[
Dan ]
11.11.2012 - 12:20:07 :: nová kalibrace vodočtu na Mumlavě
POZOR! Vodočet na Mumlavě doznal následkem úpravy dna (Slávoš to viděl na vlastní oko) vážné úpravy přepočtu hladiny na metry krychlové. Dneska a ještě pár dní bude tahle změna vidět na grafu, takže bacha na to :-)
[
Dan ]
11.11.2012 - 12:11:57 :: 2Slávoš
na Podlázky s nim jela Lůca a nechtěla ho dát z ruky :-)))))) ale měl si absolutní pravdu !!!!  
[
Slávoš ]
11.11.2012 - 10:22:02
:: Dan
jsem ti řikal že si na něj zWykneš než dojedeš na podlázka..
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|