|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Dan ]
17.11.2012 - 23:57:30 :: špinavá voda aneb kam se podělo KRK ?
naprostou náhodou jsem narazil na článek na horydoly.cz. Pokud vás zajímá jak to bylo s KRK tak se mrkněte sem : http://www.horydoly.cz/media/krk-zrejme-konci.html Nechce se mi tomu ani věřit, že by se něco tak nechutnýho dělo mezi vodákama. Ve zkratce : člověk, kterej rozhodoval o budoucnosti a financování KRK byl zároveň šéfredaktorem konkurenčního Hydra. Pravda je jedna věc, že KRK nebylo samostatně výdělečně činné. Bylo závislé na dotacích, o kterých však rohodoval šéfredaktor Hydra. Hmmmmmmmm. Jako by mi to připomínalo večerní zprávy.
[
Dan ]
17.11.2012 - 23:48:45 :: volby
Já jsem dal hlas Stevovi, ale váhal jsem jestli vás nevyzvu abysme šli demonstrovat na václavák s transparentama Zrušte NP šumava! Vydru všem... :-) btw. na krysu vezmu ještě jedno starší video co mam od Steva Fischera a co mi koupila Lůca za 39Kč u novinovýho stánku. A je taky pěkný - na to že je pár let starý je to pořád pěkný. PS.: už jste si vybrali zemi kam emigrujete po nástupu komunistů ? Já ještě ne, ale už na tom pracuju.
[
Mudra ]
17.11.2012 - 22:13:45 :: short film
Jasně že jo, pečlivě jsem si přečetl volební programy a dal hlas Aniolovi :-). PS: možná byste si chtěli stáhnout tohle:
http://ulozto.cz/xuFhWCh/congo-the-grand-inga-project-2012-dvdrip-xvid-ac 3-seen-cm8-avi
;-)
[
Dan ]
17.11.2012 - 16:05:40 :: albánie už jen pro sebevrahy
ČEZ odpojil v Albánii vodárny od elektřiny, vláda hrozí odvetou... (více na idnes) Aneb jsem rád, že už máme Albánii za sebou, myslim, že čechům tam teď pujde o život
[
Dan ]
16.11.2012 - 22:15:13 :: short film of the year
A už jste splnili svou občanskou vodáckou povinnost a hlasovali pro best short film of the year ? Teda jako musim uznat, že úroveň od loňska znatelně stoupla ale i přesto soutěžit o tenhle titul v roce kdy Fischer přijde se svym Inga projectem nebylo moc moudrý. Ale videjka moc pěkný. Dvojku bych viděl asi pro Aniola. Pak už nevim...
[
Dan ]
16.11.2012 - 21:29:48 :: Norway
tak to je pecka, akorát nevim co bych tam dělal... na tohle děcka fakt nemam ;-( když už tam i kucí z bombflow vysmahnou několik krys...
[
Pája ]
16.11.2012 - 17:26:17
:: re: Jirka
no to si děláš prdel
[
Jirka ]
16.11.2012 - 17:23:42
tak to nám ještě chybí na expedice

http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/283682-moderni-campingovy-varic -dokaze-i-dobit-mobil.html
[
Zmáťa ]
15.11.2012 - 09:17:59
:: re: China
No, kyblikari.net nevlastníme již delší dobu - po dohodě na loňské kryse
[
Mudra ]
15.11.2012 - 08:45:09 :: China
Jojo, to bylo ono, měl jsem ve FF (který jsem dlouho nepoužíval ale teď při homeoffice používám dva prohlížeče zároveň) záložku ještě s doméou .net, a jak jsem klikal občas v jednom a občas v druhém, takmi přišlo, že jsou kyblíkáři občas spadlí a tohle je hláška nějakého čínského providera, kam Zmáťa z důvodu úspor náš web přesunul :-).
Dane díky za tip :-)
[
Dan ]
14.11.2012 - 18:34:34 :: china mutant
Ahoj Zmáťo, no já jsem taky na ten Mudry post čuměl jak puk, ale pak jsem zkusmo dal do googlu kyblikari a weey naší starou doménu .net si provozuje někdo ze středozemě. Nicméně se mi to samo od sebe nestalo.
[
Slávoš ]
14.11.2012 - 18:23:09
kterou řečí to tady mluvíte?

radši čekněte jak kluci ze známé bombflow crew zandávali v norsku

http://vimeo.com/53342819#at=0 a máme v zimě na co koukat páč chtěj takovéhle videa dávat na net každý měsíc po jednom
[
Zmáťa ]
14.11.2012 - 09:59:18
:: to Mudra
Jaká čínská verse? Mně se to ve FF 16.0.2 zobrazuje OK.
Pokud používáš nějakou mutaci operačního systému a místo internetového browseru "Explodér", tak ti to možná nefunguje

Nemám na čem zkusit. M$ ani nekompletní věci (ožrané jablko) nevedu
[
Dan ]
13.11.2012 - 22:18:17 :: loděnka
já jsem tam byl taky, myslim, že ve třech nebo čtyřech lidech to máme za hoďku sfouknutý a můžem začít přikládat pod tou kejtičkou... Jediný čim si teda nejsem jistej - jesli u ní bude celou dobu někdo stát a nebo ji necháme na pospas venku... :-)
[
Slávoš ]
13.11.2012 - 22:10:15
no má jinou přední palubu a asi bude i víc zvedlá špička...ale hlavne je větší o 57litrů a delší. OK hlásim se na brigádu na loděnku
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|