|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Mudra ]
22.08.2013 - 14:06:13 :: spaní na čertech
Hele a chceme spát u pána? Už posledních několik let kdy jsme tam spali jsme si vždycky říkali, proč to vlastně děláme, když tam večer chcíp pes a ráno skučíme nad předraženou snídaní... Mě přišlo naše loňské místečko za mostem u kostela o dost lepší a taky vstřícnější ke Slávošovi, kterej musí občas bejt přítomnej na hřišti a nás by jinak za ten víkend moc neviděl.
[
Pája ]
22.08.2013 - 12:27:11
:: Čerti
No já bych to nakombinoval, dojet k pánovim tam zabrat nějakej dobrej flek..... v pátek jen nějakou procházku třebas na tu stezku v korunách stromů..... a pak hurá do kostýmu a směle do peřejí..... V sobotu voda brusle grilčo....... No stejně si myslím, že se to přizpůsobí aktuálnímu počasí... předpověď je zatím pozitivní ale..... Každopádně přestava Zlaté koruny a 20m strouhy mě zrovna blahem nenaplňuje.... Tak proč slepě lpět na tradicích když se porušují i ústavní zvyklosti

že

Jsem pro nové zkušenosti a podporuji návrh Dana. Tak Perun děcka.
Jo kdo z mladobolelavské ekadrony razí už ve čt?? Zatim je potvrzen Ladis, Lůca a já......
[
Mudra ]
22.08.2013 - 09:35:55 :: Čerti
S kolečkovejma bruslema jsem na tom jen o málo líp než Dan, stál jsem na nich párkrát v životě tak před 15 lety, takže zábava také zaručená. Udělal bych to ale malinko jinak a vidím hned několik důvodů 1) když si vystřílíme tyhle volnočasový aktivity v pátek, co budeme dělat v sobotu odpoledne až budeme vyšťavený? :-) 2) unavíme se před pátečníma jízdama, lepší mi přijde dojíždět po vodě zbytky sil na kolečkáčích než naopak 3) už na korunu dojíždíme tak pozdě, že večírek bývá skromný (když se nerozjede v autě :-)) a k pánovi bysme dojeli ještě pozdějc. Kolečkáče a vše další zmíněné podporuju, ale dal bych to klasicky v sobotu odpoledne/podvečer, až budeme mít vody dost :-)
[
Dan ]
21.08.2013 - 22:09:22 :: Mára
S troubikem jsem mluvil před Vrbnym a řikal, že mu budou asi operovat kýlu - takže bude minimálně dva měsíce disabled... No a i kdyby jel tak pochybuju, že mu Lucka pujčí tranďáka ;-) jestli si dobře vzpomínam tak minule přijel s pájikem jako pátej v ochcávce ;-)
[
Dan ]
21.08.2013 - 21:58:49 :: Teufelschlucht
ahoj, jak jistě víte jsem ten poslední, kdo má rád změny v zavedených pořádcích... Čerťáky bez klasickýho začátku na zlatý koruně a Polečnice před obědem mě sice trochu děsí, ale přece jen bych tentokrát zkusil malou změnu - písněte co vy na to... Jel bych večer na loučku k pánovi, zagriloval s podporou točeného. Ráno zaběhl na čerstvou koblihu do místního konzumu a (teď přijde to pro mě excitující místo) vyrazil na inline stezku do Frymburku - vzhledem k tomu, že jsem nikdy nestál na bruslích to bude pro mě nepochybně drsnější zážitek než osmkrát čerťáky s Polečnicí dohromady. Na oběd můžem skočit do vývařovničky nebo najít něco ve Frymburku. Potom bych možná taky zkusil tu stezku v korunách stromu (nevim ještě kolik za to chtěj, pak si to možná rozmyslim) a pro ten případ je tam ještě bobová dráha... Vodu pouštěj ve dvě, takže muzem bejt už krásně u toho a smahnout slalomku. No a ano, bylo by neupřímné neříct, že na Zlatou Korunu bych musel jet o 40km navíc protože pojedu rovnou z prace. Jasně že když to zustane ve starych kolejich, tak tam přijedu. @Mudro jak si na tom s kolečkovejma samohybama ? V Lipně nad Vltavou je pujčovna kde si je i já budu muset za nemalý peníz vypujčit, ale zase rozbít si hubu zadarmo neni taková výzva ;-)
[
Pája ]
21.08.2013 - 13:57:55 :: Čerťáky
Mára nejspíš nepojede.... z Bolky vyrážíme ve čt po práci tj. cca v 17:00 . Sraz tedy cca v 16:30 na loděnici... Slimáci prý pojedou nejspíš taky až v pátek.....
[
Mudra ]
21.08.2013 - 10:58:44 :: Čerťáky
Tak pánové, D-8, pojďme řešit kdo s kym a kdy pojede :-). Já bych jel klasiku, čtvrteční večer, grilčo na koruně u jezu, ráno skok odvahy, na koruně čerstvá kobližka a vyhánění hnědáků ze stáje, v Krumlově strouha pozadu a obídek za odměnu, pak chvíli čumět na dno okna odhalující proč to pár troubů na barakách za opadající vody vyndalo a pak už jen šup ohřát kajak do řeky :-). Co vy na to? Mě drahá polovička přijede nejdřív v pátek, takže se rád někam přidám... Dane, nezkoušel jsi Máru ukecat na tranďáka? :-)
[
Pája ]
16.08.2013 - 06:44:09
:: Veltrusy
Voda teče nonstop a kanál je volný.....
[
Pája ]
15.08.2013 - 20:47:37 :: veltrusy
asi já ale na troju zapomeňte jsou tam dost festově rozepsaný tréninky přeci jen mistrovství se blíží.....
[
Dan ]
15.08.2013 - 19:27:42 :: Sobota 29°C, jasno
kdo by jel oslavit sobotní počasí na Troju nebo Veltrusy?
[
Pája ]
14.08.2013 - 09:00:52
:: Bruslení na lipně
jj neboj o tom vím, ale jaksi nebyla příležitost, alspoň loni to fakt nešlo a navíc myslím, že už jsem se o tom s někým bavil... že by to stálo za průskum
[
Dan ]
13.08.2013 - 22:04:16 :: 2 Paja&Ladis
viděli ste tohle ? http://www.lipno.cz/volny-cas/in-line-brusleni/
potřeboval bych zase nekoho kdo mi zapujci brusle ;-) co pajo ?
[
Dan ]
12.08.2013 - 22:49:13 :: Turecko, den 3 a 4
aktualizace článku... (dneska jsem měl slinu a žádný pivo)
[
Lucka ]
08.08.2013 - 20:42:34 :: Gastroenteritis acuta
Já jsem přijela v pohodě, ale Martin se na tom hydrospeedu nachlastal vody a drží ho to do teď. A Dan prej měl taky rychlej krok.
[
Dan ]
07.08.2013 - 18:29:29 :: okurky
juu ty sou moje kdybyste nevěděli :-) no a jinak smrákněte fotky, Pavik s Ládisem tam maj jednu obzvlášť pěknou... D.
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|