|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Dan ]
27.08.2013 - 19:03:13 :: dodatek
jinak kontaktní místo u pána je to teda doufam jenom na noc ze čtvrtka na pátek... jinak v pátek po o přesun ke Kostelu a hurá do kostýmů ;-) Já sem si pak řikal, že na tý Mudorvý teorii taky něco bylo, ne, že bych se bál, že se na bruslích vyšťavim, to ne, ale spíš zrakvim a pak na vás čumět s dlahou na ruce jak smažíte čerty eeeeh :-ú no uvidíme
[
Dan ]
27.08.2013 - 19:01:09 :: Mára a Luki
Mára se prej přijede jenom podivat, takže krámek u Máry můžete vynechat z cesty.... ikdyž vyprudit ho na krámě by taky nebylo marný... :-) Luki se mi neozval, tak nevim asi spíš ne...
[
Pája ]
27.08.2013 - 13:06:46
:: for all
vzhledem k tomu že se nám blíží den D hodina H. Upřesňuji kontaktní místo, a tím se stává palučejk u pána...... Když se tedy částečně spaním přispůsobujeme Slovošově závodění, tak cestu částečně přispůsobíme Danovi, aby si nemusel tak zajíždět. Ono 2x40 km není úplně zanedbatelných..... Na vyjádření a dohodu bylo času dost, ale kde nic tunic..... Takže se těším ve čtvrtek večer u pána... Perun
Ps: Mudro se Slávošem tě nabereme v pátek u Máry cca 18:00+- ..... prý by snad měl jet, snad i s Lukášem.....
[
Dan ]
26.08.2013 - 18:41:07 :: ;-)-------)
smell the fragrance of Maroc http://www.kayaksession.com/high-atlas-kayaking-kayak-session-short-film-of -the-year-awards-2013-entry-5/
[
Pája ]
25.08.2013 - 00:15:42
:: Čerťáky
jasný počítám do auta se stejným složením jako na Vrbné, Ládis si prej přibalil i plíny
No ikdyž mě tlaky v bříšku taky přejdou až když projedu oknem
[
Lucka ]
24.08.2013 - 21:59:01
:: Čerti
Hola Pájo, počítáš se mnou do auta ve čtvrtek? Nebudu toho mít moc,neboj. Prostě jako vždycky hlavně křesílko, maso na grilovačku a emergency case
[
Dan ]
24.08.2013 - 07:40:08 :: 2Slávoš
a kde se zaseklo to videjko co nam ukazoval na Vrbnym...?
[
Dan ]
23.08.2013 - 21:23:34 :: Ukázková záchrana - video
pokud ste neviděli na Hydromagazinu v kapkach videjko kdy někdo nafilmoval vodáckou noční můru, tak to rozhodně smrákněte. Dobře to dopadne, ale stejně vás bude pronásledovat v nocích za úplňku jako stíny čarodějnice Blair....
[
slávoš ]
23.08.2013 - 18:19:57
:: čerti
no poslední zprávy co mám od romana jsou že muže nejspíš asi až v pátek večír což je pro mne dlouho taky chci jet ve čtvrtek a zatím to tak vypadá že asi pojedu sám.. takže případných míst v autě je dostatek

a co by ste chteli delat jinýho než v sobotu odpoledne pádlovat? přeci v sobotu odpoledne se pádluje ne?

a komu to přijde málo tak si mužem hromadně naskákat přehradu
[
Mudra ]
23.08.2013 - 13:25:13 :: auto
2Pája: Dík za dohození :-)
[
Pája ]
23.08.2013 - 10:16:58
:: Čerti
na cestu tam už jsem plnej... bohužel... ale právě jsem ti to dohodnul se slimákama

jedou taky už ve čtvrtek
[
Mudra ]
23.08.2013 - 09:56:50 :: Auto
2Pája: jak jsi na tom s místama, vejdu se k vám ještě? Jet do Bolky a pak zase zpátky mi přijde trochu zbytečný, ale můžu naskočit někde na benzínce po ceste, ať si nezajedeš :-)
Jinak co kompromis? páteční dopoledne bylo vždycky takový zevlovací a čekací až pustí vodu, takže si myslím, že bysme v pohodě stihli strouhu i stezku korunami stromů... obojí samozřejmě optional, takže každý si najde svoje :-)
[
Štěpán H. ]
23.08.2013 - 06:29:14 :: čerti
Ahoj,
@Pája: Máš ještě místo v autě? Jetli jo tak bych se přidal.
[
Dan ]
22.08.2013 - 19:12:58 :: čerti
nějak jsem přehlíd tu Mudrovu první zprávu... něco na tom taky je no... strouhu už mam sice vojetou mockrát, nevadí mi, ale chtělo by to ještě něco k tomu - na celý dopoledne mi to přijde slabý. Tak se nějak dohodněte no, já kdyžtak na tu Korunu dojedu no...
[
Dan ]
22.08.2013 - 18:21:03 :: spaní u pána
taky jsem nepsal, že tam budem snídat ani spát víc než jednu noc.. :) Ta noc ze čtvrtka na pátek by se podle mě hodila, protože se mi nechce jít si půjčit brusle do Lipna pěšky od kostela. V pátek budeme mít dost času se tam přesunout ;-) spaní za Kostelem samozřejmě pro další dvě noci preferuju...
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|