Poslední akce

Kamenice
home run

06.01.2022
Mumlava, Jizera

02.01.2022
Vltava

27.08.2021
Salza, Hinterwildalpenbach

05.08.2021
Gimbach, Gail
--

14.06.2019
Více ...

V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466

[ Pája ] 15.10.2013 - 08:10:08 :: turist masakr
http://www.livefun.cz/dobre-situovany-sutr/
ja se teda solidně bavil ......

[ Zmáťa ] 14.10.2013 - 22:40:26 :: Krysa
Já 7.12. nemohu Už to máme dlohodobě zaplácnutý každoroční výrobou klobásek u známých a to se nikdy neobejde bez nějakého toho popití ...

[ paja ] 14.10.2013 - 22:32:34 :: to: dan
Jojo emotivni projevy toho vic po.... nez vyresi, docela funguje nadech a hluboky vydech pak teprve reagovat....znam to z vlastni zkusenosti

[ slávoš ] 14.10.2013 - 21:52:16 :: Krysa
za mě můžu

[ Dan ] 14.10.2013 - 21:22:35 :: krysa
jedinej kdo psal, že mu trochu koliduje ten pozdější termín jsou Horáčci v pátek, takže by měli pa-so mejdanmarathon, ale přepokládam, že to neni fatální překážka (?). Krysa by alternativně mohla být teda 7.12. ze soboty na neděli - kdo ne/může ?

[ Dan ] 14.10.2013 - 21:18:26 :: krysa
ještě jsem se chtěl zeptat jestli je ve hře nějakej alternativní termín na krysu, Lucka zjistila, že má toho 30. službu a vzhledem k tomu, že je předávající by to nebylo špatný ji tam mít...

[ Dan ] 14.10.2013 - 21:00:42 :: 2Paja
No tak sem to asi nepochopil jak si to zamýšlel no, ale nebyl jsem rozhodně sám. Taky bys mohl vědět, že když mě něco nasere tak do toho jdu zvostra a už nepřemejšlim jestli to náhodou nebylo jinak. Příště mi tam těch smajlíků udělej aspoň pět až deset abych se dřív chytil jo ;-)
;-))) a díky za pozdravy...

[ paja ] 14.10.2013 - 20:31:03 :: tepla
Ze ja vul sem vubec reagoval....
Napadło nekoho ze to treba myslim z prdele...? Kdyz uz jsem se v zaveru obtezoval s tim smailikem.....
ją jsem prece ten posledni koho nejake zavodeni i tyhle sranda podniky vzrusuji......
kdyz uz hołd pismeny nejde vyjadrit barva hlasu a neverbalni projev, co se priste nejprv zeptat jak jsem to myslel nez se do me takhle oprit..... Kdyz uz tedy smailik neni dostatecnym voditkem.
A ne ze me hned udelat urazeny zamindrakovany pako....
No myslel jsem ze se za tech x let co spolu jezdime trochu zname. Kdyby tva reakce byla ve vtipnem duchu te kozacovy tak to prejdju usmevem .... Nic mene mi tohle prijde po tech letech trochu lito.....
no a ted znovu do me.......jinak preju hezky den jo potkal jsem Radku Cucovou (za svobodna) ma rok a pul staryho syna a moc te pozdravuje

[ Dan ] 14.10.2013 - 19:29:07 :: 2Paja
Tyjo pajo, že ti neni trapně hejtit tady na rozhodčí, na lidi, který zadarmo, za každýho počasí a každej rok dva dny čuměj na dva klacky nad vodou a hromadu pakošů jako sme my jak se tim bavěj. Je mi líto, že si vubec nepochopil o čem ten víkend byl - tj. především SPOLEČENSKÁ událost, záminka ke grilovačce a večírku. Jestli si chceš někde něco dokazovat, tak se konečně přihlaš do nějakýho pořádnýho závodu kde nám to budeš moc ukázat ;-) ale na Teplý prosimtě ne...

[ Kozáč ] 11.10.2013 - 18:01:54 :: Teplá
Já nevim proč si všichni hned stěžujou na rozhodčí. Podle mě se svědomitě zhostili svého nelehkého úkolu, a odvedli profesionální práci.Já si myslím že to zakřížkovali zkušeně a s citem. Prostě když viděli, že mi těsně před brankou nesportovně fouknul protivítr, a cáknul mi kapku do oka, tak je jasný, že sem se nemohl vyhnout tomu rozhoupanýmu zelenýmu klacku, a šťouch mi nenapsali (minimálně ve dvou případech). Na Vavřinci se mi koukejte na ruce, já si to do hrobu nevezmu!
Zítra v 9:30 na loděnce, čus bus.

[ Štěpán H. ] 11.10.2013 - 11:51:57 :: Vavřinec
Ahoj, zítra to bohužel musím zrušit, mám zánět nosohltanu.

[ Pája ] 11.10.2013 - 10:56:07 :: branka
Jo předpředposlední nešlo napsat č.14 ? A to jsem si kurva jistej, že jsem ji dal páč vím, že při výjezdu jsem se potkal s Danem a při nájezdu jsem ji zavěsil hned z hora a předjel jsem celou tu frontu co se ji snažila dopádlovat tak to mě vážení, ale obzvlášt nasr.... :o)

[ Pája ] 11.10.2013 - 10:48:25 :: teplá
I já se musím přidat k reklamaci výsledků..... jsem sijistý, že jsem projel všechny brány sice jsem párkrát ťukl to ano, ale jsem si jistý, že předposlední bránu 100% mám. Páč to byla ta v tom vývařišti a to jsem si 100% jistý, že jsem projel.... ostatně jako u všech...

[ Mudra ] 11.10.2013 - 10:14:38 :: Teplá
Ad. Bulvár - náš oblíbenec musel bejt asi zhulenej, protože první neprojetá branka je čtyřka, tedy protivoda z vracáku za mostem a tuhle branku neprojelo pouhých 8 kajakářů ze 150, z nichž většina se nachází na úplném chvostu výsledkové listiny :-).

Ale teda musim říct, že mě trochu zařízli - 7ku jsem projel, škrábal jsem se k ní u břehu pěkně dlouho, takže si to pamatuju :-) a 14ku jsem taky dal, na tu jsem docela hrdej, to byla ta protivoda kterou bylo potřeba proserfovat na vlně a s deblovkou jsem se měl pak problém z tý vlny dostat :-)

[ Dan ] 10.10.2013 - 23:09:52 :: Šokující výsledky z Teplé
Nejdramatičtější souboj se konal v dívčí kategorii. Obě dámy s téměř shodným počtem trestných bodů dokončily s čtyřvteřinovým rozdílem ale vzhledem k charakteru našeho závodění musíme uznat navzdory výsledkové listině prvenství Zuzce. Obsadily tak krásné 43. a 44. místo. V Kategorii alfa samců předvedl nejčistší jízdu s celkovým počtem 15 trestných bodů za tři doteky Kozáč. Za ním s odstupem pěti trestných bodů a dvaceti míst za jednu neprojetou branku následoval Dan. Pája si po dvou počátečních šťouchách vedl dobře, ale k tomu fatální neprojetí předpředposlední branky a penalizace 30 bodů. Štěpána jsem našel až pracně po několika pokusech. Jeho přejmenování pořadateli t-d a celková penalizace 85 nenabízí zrovna místo na výslunní. I tak musíme po celoročním abstinování nechat uznání. Nesnadné sousto si vzal Mudra v singlu na deblovce za což utržil 60 kapříků. A teeeď přichází na řadu BULVÁR: Náš oblíbenec č.1. si v jinak čisté jízdě nechal ujít dvě branky!
http://www.kanoe.cz/turistika/vysledky/cpv/2013/index6K1m.html

1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
Vyska 250

[Tento obrázek uvidíte ještě 15 minut a znovu za 11 dní a 2 hodin.] Paddler : Slávoš / Photo : Paja / Location : Verzasca /
| úvod | něco o nás | užitečné odkazy | diskuse | co bylo | co bude | | nepřihlášen | přihlásit se

© Kyblíkáři   2004 - 2025