|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Dan ]
08.03.2014 - 13:15:24 :: 2Slávoš
Já to vim, to je přesně to co tam píšu Zmáťovi a nevim proč se to děje. Každá fotka je tam hodinu, ale ten čas v popisku nesedí. Musim se na to mrknout. Je divný, že na mym lokálnim servru to funguje ok.
[
slávoš ]
08.03.2014 - 12:04:17
ty fotky sou vubec naky divny, byl sem tu v naky cas a u fota to psalo že tam bude ještě 40minut, vlez sem sem znova asi po 15 minutach a už tam byl jiny.. ted sem stranky navštivil znova a byl tam jirka na doubravě a psalo to že ho uvidime ještě 1 minutu tak sem schvalně čekal až se fotka změní a nic tak sem vypl a zapl stranky a je tam pořád a píš to že tam bude ta stejná fotka ještě 59minut..
[
Dan ]
08.03.2014 - 11:16:27 :: 2Zmáťa
Vysvětli mi jednu věc, jakto, že mi na localhostu normálně funguje to odpočítávání minut do změny fotky, a u tebe na serveru je tam sice každá fotka taky hodinu, ale nesedí k tomu ten počet minut a změna se stane někdy v čas 37 minut do konce... to mi hlava nebere
[
Zmáťa ]
08.03.2014 - 10:54:42
:: stránky
To nebyla vztahovačnost, ale vysvětlení nehezké situace, ve které se naše stránky nacházejí.

Jinak při vývoji byl samozřejmě Errors On.
[
Dan ]
08.03.2014 - 10:12:38 :: stránky
no jasně, že je normálně vyplý, ale při tom vývoji se to docela dost hodí když je zapnutý. Každopádně nebuď vztahovačný, nebyla to výtka, jen konstatování k pozasmání. Jak jsem psal, taky nemam tolik času a enthusiasmu abych to udělal znova celý od nuly, takže pod lehce inovovaným lakem s klidem nechám staré železo ;-) dokud se zase rez neprožere na povrch ;-D
[
Zmáťa ]
08.03.2014 - 00:49:46
:: Stránky ..............
Errors On je normálně zakázané na všech rozumných webech. Nicméně, v době, kdy jsem to poprvé dával dohromady, to za prvé nic moc nehlásilo ani při Errors On na vývojovém serveru a za druhé jsem se to v podstatě učil za pochodu. Nyní je situace taková jaká je. PHP se vyvíjí a já mám čas akorát tak odstraňovat chyby, když se nějaká funkce stane opravdu "umřelou". Takže buďte rádi, že to ještě !!!vůbec!!! funguje. Nicméně samozřejmě nemám problém, aby to někdo celé přepsal. S Danem jsme to již diskutovali. Není problém odhalit, co je špatně - již několik let (a z dnešního pohledu si troufám říct že od začátku) - vše!

Nicméně stále tu zůstává problém, co s tím! Tedy respektive, kdo si udělá ten svůj mnohadenní (resp. mnohanoční) čas to celé přepsat a odladit. Já to v tuto chvíli bohužel (nebo bohudík) nebudu, protože nestíhám vzhledem k vytížení na naší zřícenině programovat téměř ani to, za co mi má firma platí.

Tak Perun s vámi - Perun, přestože náš virtuální webserver se jmenuje Triglav a běží na Svarogovi. Ale router je Perun, a bez jeho blesků u nás nic nejede
[
Dan ]
07.03.2014 - 20:49:26 :: Re: Hohó
jasně, s tim středem souhlasim, ty barvy taky, jenom nemam čas si k tomu víc sednout, tu reprezentativní fotku jsem dal záměrně první abysme ji mohli jasně vybrat tim, že ji přejmenujem aby byla první v seznamu. Ale je mi to celkem jedno, náhodná z prostředka nemusí bejt uplně echt, pač se tam pak stejně muze objevit Slávoš jak spí na dešti hlavou v předsíňce :-) jakýkoli vylepšení je samozřejmě vítáno a podle toho v jaky stavu je Zmátlíkovic domeček nepředpokládam, že by se do toho angažoval ještě někdo další.
[
Mudra ]
07.03.2014 - 14:34:51 :: F5
Jo a ještě pokud byste se zpočátku divili, že je to nějaký vyblitý, dejte nejdřív refresh, ať se znovunačtou styly :-)
[
Mudra ]
07.03.2014 - 14:33:51 :: Hohó
Nový design... ne že by nebyl potřeba, to určitě, ale ještě by to trošku poladit chtělo :-). Některý barvičky jsou uzpůsobený na tmavý pozadí a u tohodle layoutu bych se nebál obsah hodit na střed, když máme fixed šířku... A jako reprezentanta galerie by to chtělo nějakou fotku zprostředka, ne první ani poslední, ty jsou často nereprezentativní. To se mi to kecá :-). Třeba najdu čas a něco taky upravím, beru to jako hozenou rukavici :-).
[
Dan ]
06.03.2014 - 22:09:33 :: stránky
zdarec, Zmáťo, slibuju, že to je naposled co jsem se pustil do takovýhle změny... s těma stránkama už nechci mít nic společnýho ;-) nejdojemnější je jak to celý přestane fungovat když nastavíš display_errors = on ... :-) Jinak pro všechny, nejsou to nový stránky, což poznáte při bližším seznámení ;-) takže žádný zázraky jako lajky a podobný hovadiny nečekejte. Obrázky v hlavičce se mění každou hodinu a nebojte se, každý se tam někdy objeví. Intenzivní jezdiči samozřejmě víckrát :-) jinak budete li chtít do této vysoce privilegované množiny přidat svou fotku, tak uděláme nějakej batch z vašich námětů. Zatim jich je 142 a stálo mě to několik večerů s irfanView a pak trýznivá modifikace deset let starejch zdrojáků
[
slavos ]
06.03.2014 - 18:32:24
:: satelitni tlf
No vim ze maj jeden v hydru ale nak v lete uz je zabranej a my mame sebou do ruska nekde od jinud pac uz je tamten zabranej.. Skusim se poptat
[
Pája ]
06.03.2014 - 10:11:11
:: to Jirka
Heee všechny vykrysit to je výzva

neříkám že všechny najednou ale vždy v nestřežený okamžik

Jinak samo že jsem vztahovačný páč to beru dost osobně a to nesu velice těžce...
[
Jirka ]
05.03.2014 - 23:28:02
:: to Pája
taky se divím, že zrovna ty jsi se ozval. jsi nějaký vztahovačný. Ale jak Lucka píše, potrefená husa....
Važ slova a nevyhrožuj všem, na to nemáš. V opačném případě si předobjednej sádru, protože toho bude více než na jednu fusekli

Prostá matematika- jedna krysa každému z nás je méně než jedna krysa od každého z nás tobě
[
Jirka ]
05.03.2014 - 23:18:09 :: satelitní telefon
Ahoj, kamarád shání kdo by mu půjčil na cca měsíc satelitní telefon. Jede do Ruska.
[
slavos ]
05.03.2014 - 21:40:20
dobře no tak taky sjíždim pádlovací videa každý večer

a v sobotu bych se přidal na kanál jestli máte místo
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|