|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
Dan ]
06.04.2015 - 20:43:29 :: sunshine o víkendu
podle předpovědi to vypadá, že by o víkendu konečně mohlo něco potát... takže kurzy jódlování a vyšívání nechte u ledu
[
Dan ]
06.04.2015 - 18:18:47
jasně, takže hurá akce jako vždycky... ;-) tohle byl docela zbatečnej dotaz to uznávam ;-D
[
Štěpán H. ]
06.04.2015 - 15:41:15 :: Piemont
Co se týká mě tak budu asi chtít jezdit ty lehčí věci, ale rád bych tam byl na celou dobu.
[
Pavel ]
06.04.2015 - 12:09:47 :: Piemač
Jo a takové ty věci jako skupiny a kdo s kým co pojede bych řešil na místě ale naše parta je alespoň z mého pohledu na prvním místě. Co se počasí týče to nikdo z nás neovlivní tudíž bych ho též řešil dle jeho aktuálního stavu stejně tak celkový počet dní tam strávených.
[
Pavel ]
06.04.2015 - 11:38:46
:: Piemač
Ahoj, nebojte myslím že si zajezdíme všichni a všichni budou spokojeni. Jsou tam řeky všech obtížností a i ty co se tváři jako hellride jsou v podstatě v pohodě, nejhorší smrt je z vyděšení....no a co není úplně easy je dobře nositelné. Plán je takový že by se mělo v pohodě stíhat dát lehkou i nějakou veselejší věc v jednom dni. Hlavně v údolí Sesii s tím problém nebude... Navíc pevně věřím že do té doby bude ještě příležitost se rozjezdit, jak tuto příležitost využijete už je na vás. Je mi jasný že ne každý bude moci proto bych uvítal Slávoši kdybychom se rozjížděli na něčem normálním a ne na spodní Verzasce

přeci jen bude lepší morál skupiny posilovat a ne ho hned na začátku zadupat
[
Dan ]
05.04.2015 - 16:06:12 :: pijemáč
zdarec tu šulínek blekotamekota, chtel bych vyjádřit mentální sjednocení s předchozím příspěvkem. To jak se to vyvíjí mi evokuje pořád víc otázek. Jednak mi trochu udělal čáru přes rozpočet Mudra, kterej neukecal Martina a ještě hůř tim, že si sám koupil letenku z Milána. Plán jet jen na prvních N dní jsem měl ve skrytu duše taky - ono hellriders sáhněte si na svědomí, loni jste se taky vraceli ve čtvrtek. Za pěknýho počasí je deset dní pádlování celkem cajk, ale za takovýho jako ste měli loni je i šest hodně. Potom mi trochu vadí ta nehomogenita a poměrně velká velikost partičky, kdy je jasný, že se budem muset dělit na skupinky, ale vubec neni jasný jak. Pája taky hlásil, že pojede docela dost lidí který vubec neznam, ale neví nic o tom jestli budou jezdit s náma nebo bez nás atd. Byl by tu někdo komu by se zamlouvala nějaká zkrácená forma piemáče?
[
Eda ]
05.04.2015 - 14:28:25 :: piemáč
zdar nazdar šulínci a šulínkyně
rád bych zavčasu do pléna nadhodil otázku, jaká že se to voda na našem blížícím se tripu bude drandit. Jsou mezi námi tací, kteří budou dozajisté smažit řeky tekoucí přímo z pekla a do pekla se zase vracející.
Budiž jim to přáno, nicméně pro mou osobu bych jako vyhovující stanovil toky na spodní hranici piemontské obtížnosti a mám obavu, že v případě hromadného ježdění všech zúčastněných by hell rideři nebyli dostatečně ukojeni. Na druhou stranu se v případě rozdělení stane, že ve skupině drandičů majících alespoň elementárně vyvinutý pud sebezáchovy budou jedinci naprosto neznající místní toky a to nechceš.
Proto by mě zajímalo, jaký má kdo představy a plány.V případě hromadného konsenzusu nad hell bad ass river smažbou bych si totiž ještě zařídil náhradní program v podobě kurzu šití krajkových polštářků metodou krokvičkového stehu.
[
Eda ]
02.04.2015 - 13:28:02
kdyby nááááááhodou něco teklo, tak se taky přidám. Spíš to ale vidím že se sklepa vytáhnu boby:)
[
Pavel ]
02.04.2015 - 00:16:18 :: to ladis
no pokud něco poteče, jako že nejspíš ne, tak jsný.... šoupnem vršek a pak je po cestě můžem nabrat:-)
[
ladis ]
01.04.2015 - 10:48:06
:: kamenda v sobotu dopolko
ahoj lidi volal Pejo jestli nekdo s nim nepojede na kamendu z jeseneho jo a jeste jede Choze
[
ladis ]
31.03.2015 - 12:06:09
:: padlovani patek az pondeli (3.4-6.4)
ahoj jestli neco malo potece tak bych rad smocil

padlo co vy na to ?
[
Pavel ]
31.03.2015 - 08:18:31 :: Jaro
Shit... a já čekal jaro, doufám že to bílé svinstvo alespoň na víkend nataje. Jinak zdravím Kozle a pošli jsem alespoň trošku toho tepla....
[
Dan ]
30.03.2015 - 22:59:04 :: 2 kozy
ale krysičku za tebe asi nikdo nedal, tu si budeš muset přijet udělat sám ;-D
[
slavos ]
30.03.2015 - 20:07:29
:: kozac
jasne ze jo, dali sme si za tebe se stepanem vecerni mumlavku jako druhej ran a i kazdej vracak sme vojeli uplne hrozne

no tady je zas druhej extrem, v korenove je pul stupne a snezi
[
Kozáč ]
30.03.2015 - 18:39:01 :: Pozdrav do Jizerek
Doufám že jste to dneska pořádně vojeli i za mě, holomci! Zdravím z Bangkoku. Tady je teď skoro půlnoc a skoro 30°C!
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|